O zaman pozitif bilime göre yok diyebilirsin sen inanmıyorsun diye yok öyle birşey siye kestirip atamazsın
Müslümanım diyen Cin kere inanmak zorunda
Allahu Teala Zariyat suresin de Ben cinleri ve insanları yanlız Allah’a iman etsinler diye yarattım buyuruyor yaratıcı cin var diyor siz gelmişsiniz yok diyorsunuz.
Eğer islama inanıyorsanız konu sahibi için söylüyorum korunma sureleri ni okuyunuz Felak Nas Ayetel kürsi abdestli bir şekilde yatınız. Şayet bunlar da çözüm olmuyorsa bu işler ilginen doğru düzgün birini bulursanız yardımcı olacaktır. İyice araştırın din konusunu oldumu ülkemizde be yazık ki şaklaban ve art niyetli çok fazla insan var. Rabbim şifa versin
Ben demiyorum. Pozitif bilim diyor. Yukarda yazdım. Yeniden yazıyorum inançta kanıt aranmaz. Sen dilediğin şeye inanabilirsin. Ben olayın pozitif bilim tarafından bahsediyorum. Dini tarafından bahsetmiyorum. Yukardaki arkadaşın anlattığı uyku felci denen tıpta çok bilinen bir problem. Bunun cinle vs. alakası yok. Yanlış hurafe bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin. Modern tıp var. Cin girmiş diye bir arkadaşımın annesi yıllarca cinci hocalarda şifa aradılar ve bir servet harcadılar, sonradan normal doktora gidince bipolar şizofren olduğu anlaşıldı, şimdi modern tıp ve ilaçlar sayesinde olabildiğince normal hayatına devam edebiliyor.