Birdilimask adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden duymasın ki? Ne dedim bir önceki postta frameworkler ve yazılım dilleri ihtiyaç olduğu yerlerde kullanılır. Yeni frameworklerin çıkması demek eskilerinin birden kullanım açısından yokolması demek değildir.

Statik yada dinamik, websitelerinde hala işlev gören ve güncelleme alan bir frameworkten bahsediyorsunuz. İnternet bir okyanus üzerinde gemiler altında canlılar yaşar. Bir framework'ün kullanılmaması için ihtiyaç dışı kalması gerekir. Yeni çıkan frameworkleri bu okyanustaki herkes kullanmaz / tercih etmez.

İhtiyaç varsa insanlar kullanır. Şu demek değildirki yeni frameworkler kötü. Hayır sadece ihtiyaça göre framework ve yazılım dillerini kullanırız.
Hocam ben de o ihtiyaçlarınızı merak ediyorum. Ben kendi temalarımda hiç ihtiyaç duymadım çünkü native js ile daha hızlı bir şekilde ihtiyaçlarımı giderebiliyorum konu da bunun üzerine zaten ne için ihtiyaç duyuyorsunuz. Özel değilse son projelerinizde (Hazır temalar sayılmadan) "Ben .... yapmak için siteme jquery ekleyeyim." dediğiniz ihtiyaçlarınızı paylaşabilir misiniz?