Laravel eticaret tema aldım ama benim sitemde ürün satın alma olmicak satın al butonu başka bir siteye yönlendircek, yönlendireceği sitenin linkini de ürün ekleme sayfasında almak istiyorum
o sayfanın blade.php dosyasında normal ürün linki için aşağıdaki kodun benzeri vardı ben de ziyaret edeceği sayfa linki alacağım için visit_slug olarak değiştirdim
{{ Form::text('visit_slug', trans('page::attributes.visit_slug'), $errors, $entity, ['labelCol' => 2, 'required' => true]) }}
bir de db de slug sütunu gibi visit_slug açtım
ama backend için şuana kadar sadece routes içinde admin.php buldum orada inputları gördüm rules() içinde oraya visit_slug ı da ekledim ama şuan 500interval hatası veriyor ürün ekleme sayfası, başka hiçbir dosyada bu konuda bişey göremedim, yardımcı olabilecek var mı
selam sizin sorununuzu tam anlayamadım biraz net olarak açıklarsanız yardımcı olabilirim blade dosyasına formu üstte yazdığınız gibi başlatırsanız bazı sistemlerde hata alırsınız bende mesela veriyor ben normal form sistemini kullanıyorum bence sizde normal form sistemini kullanın ayrıca laravelde debug diye birşey var yani hata denetimi debugı mutlaka aktif edin ve kullanın debugtaki hatanın ne olduğunu buraya atın bizde size yardımcı olalım hocam