Hocam her işte olduğu gibi sizin sermayeniz ne kadsr iyi ise o kadar kazanç elde edersiniz yani siz toptan ne kadsr mal çektiniz kar marjı o kadar yüksek olur şuan ortlama biranın yüzde 10 kar var 😊 oda zaten elektik dolap masrafı yabi ortlama günde en kotu 15 20 kasa satış yapmalısınız ki birşeyler kazanabilesiniz.
Benimde yakın arkadaşım tekel bayi acti oradan biliyorum ben kar marjı duyunca ciddi şaşırdım 😂
Sigara 10 karton da 1. paket kar var fazla birşey bekleme rakı vs zaten almış başını gidiyor lux e girdi. Ortlama bu ise en az 500 bin TL ile girmenizi tavsiye ederim. Çünkü icerinin ortlama 100 150 bin TL arasında dükkan büyüklüğüne göre tadilat raflar falan tutar en az mal.alimi için cebinizde 300.olmasi lazım diğer izinler ruhsatlar. Ortlama 20 25 k gibi maliyet gidiyor diye biliyorum
Eğer cebinizde 100 k var bu işe giricem diyorsanız yol yakınken vaz geçin adsense gelirli site alın tekel işinden daha iyi gelir elde edersiniz. tavsiyelerim bunlardır 😊
Daha evvel bu işleri yapamadıysaniz kesinlikle tavsiye etmem. Daha bu işin pislikleri ile uğraması var gelip sizden veresiye alıp vermeyecek alkolikler olacak eğer ciddi bir potansiyel olsaydı daha önceki tekel kapatmazdi veya yerine başkası çoktan açardı.
Bizde ilcedeyi 15 k nüfuslu ilçede nereden baksan 20 üzeri tekel 3 tane migros var potansiyel yerinde