Hocam bir türlu asil cevabi vermiyorsunuz tutarsizlikla cse alakasi nedir?
Adsense dünkü kazancinizin panel videosunu atarsaniz millet gorsun.
hocam yani nazik olayım diyorum olmuyor

hadi bilgisi yok diyorum susuyorum yine olmuyor
adsense bugün kazancı, dün ki kazanç ve haftalık kazanç tablolarına erişebileğimi onlarla oynamaya yapabileceğimi düşünen bir insana ne anlatılabilir

bir deli bir kuyuya taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor misali biri bişey yazdı bilmediği konu hakkında herkes peşinden gidiyor

bakın tane tane anlatıyorum amacım kırmak hakaret etmek değil doğruyu anlatmak sadece, adsense kazanç tablosuna siz değil ben değil adsense seo su bile müdahele edemez, algoritma anlık yansıtmayabilir alır bunu bir zaman sonra yansıtabilir veya yansıtır konu bu değil aslında, oralara müdahale edebileceğimi sanmaz dehşet verici
bu gibi durumların, sorulara cevapların hem anlatım hem görüntülü işleyişi eğitimde yer alacaktır.
tabloda sadece to kısmı oranı yüksektir bununda size 3. kez açıklamasını yaptım konuyu editleyerek tekrar açıklama yaptım yine içinize sinmiyorsa alamaz ilgilenmezsiniz herkes mutlu olur
yardımcı olmaya çalışıyorum hepimiz kazanalım diye lütfen bunun altında bişey aranmasın zira aşırı dozda art niyet olur.