onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam bi Boş adamın tekisin gereksiz insan okuma o zaman engelle geç profilimi görmek zorunda kalmazsın yorumumu ne kadar boş bir gereksiz adamsın sen. Bana bunu bu forumda söyleyecek en son ADAM bile değilsin senin gibi boş adamları ne dediğini ne istediğini bilmeyen adamları engelleye engelle bitmediniz 16 yıldır... Bana bunu söyleyecek kadar vasfın mı var senin gereksiz ? bak bakalım istatistiklerimizi karşılaştır o meziyeti görüyormusun kendinde boş adammm
Sakin sakin
MaXeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam aleyküm konuyu doğru yere açmadıysam hakkınızı helal edin Borçlarım için evlenebilmem için Allah rızası için bana dua edermisiniz rabbim hepinizden razı olsun
Edit: gerçekten dua eden dostlar hepinizden Allah razı olsun Ben Müsait bir katagori bulamadığım ve acil duaya ihtiyacım olduğu için affınıza sığınarak Allah rızası için dualarınızı istedim. Dualarını esirgemeyen kardeşlerime Çok teşekkür ederim Allah sizinde Ne sileğiniz varsa kabul buyursun inşallah
Kardeşim, Rabbim dertlerine derman bulmanı kolaylaştırsın. Unutma ki zorlukla beraber her zaman kolaylık vardır. Bu süreçler zorlu evet ama hatırası güzel süreçlerdir, ileride daha iyi anlarsın. Umarım herşey gönlünce olsun. Duanın yanında azimle ve hırsla geceli gündüzlü çalışırsanız özellikle sanal ortamda daha iyi sonuçlar alırsınız inşallah.