smmyuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her akşam sayıyorlar fazlasını alıp şubeye teslim ediyorlar. ATM kodunu öğrenip banka müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin. Yarın sabah ilk iş atmye yakın banka şubesine gidip kayıt oluşturup paranızı alin
Bana üç iş gününde hesabınıza aktarılacak dendi ama pek ihtimal veremedim..

SalihDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Halkbank'ta 2 günde almıştım. Galiba Allah'ın sevgili kuluymuşum o dönemler
Valla üç gün dediler ama ya hak hayırlısı dedim.

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vakıfbank'ta 20 günü buldu geri almam.
Ben de Vakıfbank'da yaşadım sorunu üç gün dediler ama Vakıfbank'ın üç günde ödeme ihtimali olacağını sanmıyorum.

elbistanli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
47 gün sonra 10 defa aradım harcama itirazi yaptım 2k ödeme zorla gerı aldım akbank rezalet
Akbank ile hiç sorun yaşamıyorum belki de özel müşteri olduğumdandır keşke herkes Akbank gibi hızlı olsa.

Mert.in adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banka önü ATM'de yaşamıştım, içeri girip bildirdim. Sayımda zaten fazla çıkar, ertesi gün direkt yatırmışlardı
Benimki Metro içinde bir ATM idi valla bakalım hayırlısı

SalihDurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 1 gün sonra almıştım, biraz şans meselesi. ATM kasa sayım günü ne zamansa (ortalama haftada bir oluyor) o süreçte alıyorsunuz. Ama yatırdığınız banknotların kaçlık olduğunu aklınızda tutsanız iyi olur. Banknotların kaçlı olduğunu da soruyorlar. (örn. 5 adet 200'lük 2 adet 100'lük.)
Kasa sayım inşallah geçmemiştir valla paramızı cukkaladılar çok uzun sürerse zaten gecikme faizi için dava açarım keyifleri bilir

Graphics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer bankanın önündeki atm ise akşam kasa sayımında bakarlar eğer dışarıda bir yerde ise arkadaşın dediği gibi belirli günlerde sayım oluyor ozaman anca sonuç itibari ile para hesabınıza geçer sıkıntı olmaz
Banka önü değil valla bakalım inşallah öderler.

onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15-20 günden evel sonuçlanmıyor
15-20 güne tahta kemiririm para gelmezse

MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim de dün akbank atmsinde 12.800 TL'yi yuttu
Geçmiş olsun alabildiniz mi?