onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence maliyetine bak hocam. Araştır fiyat al en uygun hangisiyse onunla çalış.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ptt geç götürmez yani gün farkı yoktur.en fazla gün içinde alırsın. diğerleirne göre daha güvenilri ve daha ucuz.ben ptt yi seçerdim. e ticarette en önemli sıkıntı kargo amsrafları.zam gelirse benzine daha sorun olacak. 50-100 liralık bir üründe 10 lira ciddi bir para.
Teşekkür ederim. Tam olarak bunu düşünüyorum ürünü alışım zaten 100₺ iken 10₺ nin ciddi değeri var şuan.
kimenet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlangıç olarak çok takılma kargo firmasına. Çok sayıda gönderin olmadığı için hiç biri iyi fiyat vermeyecek zaten.

Trendyol gibi pazaryerlerinin kendi anlaşma var zaten onla yollarsın. Kendinde başlangıç ptt ile gönderirsin 1-2 gün geç gitmiş olur.

Paytr , ikas gibi sistemlerin kendi anlaşması oluyo sanırım onları da kullanabilirsin.
Paytr nin kendi anlaşması var mı diye bakacağım teşekkür ederim. Aslında haklısınız ilk etapta PTT ile başlayıp sonrada hacmim büyüdükçe iyi teklif verene geçiş yapabilirim. Bu arada pazaryeri anlaşmalarına şimdilik sıcak bakmıyorum. Pazaryerlerini de sadece ilk 3 ay sepet desteği ve komisyon indirimi vs. Var diye kullanacağım. Sonrasında fiyatları pazaryerlerinde arttırıp. Ağırlığı kendi web siteme ve sosyal medyaya verip reklamlarla destekleyeceğim. Sizce nasıl olur ?
arap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet maliyetlerden dolayı başka kargo firmalarına kayıyoruz. Diğer kargo firmalarında 10 kargodan birine birşey geliyor. Aslında kar ettiğimizi düşünürken o kaybolan teslim edilmeyen kargodan dolayı zararımız daha fazla oluyor. Kargonun içini açıp yarısını alıp yarısını teslim eden kargolar dahi gördük.

Geçen yurtiçi ile bir kargo gönderdik, Müşteri siparişin bir kısmı teslim edildiğini söyleyince, Kargo şirketini aradık. Adamlar aktarmada bizim kolilerimizin patladığını eksik parçaları söyledik tekrardan gönderime başladılar. Kısaca kurumsal bir kargo şirketi
Haklısınız bu tür talihsizlikler yaşamak istemiyorum. Özellikle yeni açılan ve marka olmaya çalışan bir firma oluşturmaya uğraşırken bu tür şeyler iyice zedeler firmayı...