https://www.r10.net/forum-disi-sikay...dirtmayin.html
Konu altındaki konuşmalarımızı okumanızı öneririm. Ticimax'tan nefret ederim, Ha Opencart'a mı geçeyim, Ticimax mı denilirse YİNE DE ticimax derim. Opencart'a geçmeyi denerseniz anlayacaksınız. Çok kez uğraştım Opencart için onlarca kendini uzman diye tanıtan yazılımcı ile çalıştım bir türlü adam akıllı site çıkmadı ortaya.
uraw.com.tr Bakın burası opencart kullanıyor, çok güzel bir site yapmışlar. AMA Türünün neredeyse tek örneği, başka hiç böyle bir site görmedim Opencart'ta, Kitapyurdu denecek ama Kitapyurdu pek de güzel bir tasarıma falan sahip değil. Opencart'ta uraw gibi bir site oluşturmak için aslında maliyetiniz çok olmayacak ama o yazılımcıyı bulana kadar ticimax'ın 3 katı para harcayacaksınız. Kategori moderatörü arkadaşın da dediği gibi Ticimax yerine butik, daha küçük çaplı e-ticaret yazılım paketlerini kullanmanızı öneririm. En azından bir problemde destek alabileceğiniz birisi olur karşınızda. Hele bahsettiğiniz gibi büyük bir site için, ben açıkçası bir sitede opencart görünce (Uraw gibi siteler değil, Journal kullananlar vb.) direkt soğuyorum böyle yeni açılmış tek kişinin yönettiği bir site gibi geliyor. Ama Ticimax 'ı ne kadar sevmesem de alttaki ticimax logosu bile işin ciddiyetini ve sitenin büyük olduğunu gösteriyor.
Opencart, Woo kesinlikle önermem büyük işletmeler için.