Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Allah'ın izniyle en yakın zamanda inşallah atlatırsınız. Bu süreçte psikolojinizi ayakta tutmak adına işi biraz dalgaya almanız lazım biliyorum zor ama en iyi yollardan biri , gece uyurken odanızın ışığını açık bırakın bu sizi biraz daha rahat ettirecektir. Felak , Nas , Ayetel Kürsi okumanızı tavsiye ederim. Kötü niyetli biri büyü yapmış olabilir veya siz yapmamanız gereken bir şey yaptınız. Gece uyurken abdestli olun. Herşeyden önce Allah'a sığınmak önemli olan buraya kadar işin ruhani tarafı birde bilimsel olarak bakarsak vücudunuzda eksik olan bir vitamin yüzüne bile beyniniz size oyun oynayabilir. Size küçük bir örnek bı arkadaşım buna benzer iddalarda bulunmuştu , araştırdığımda zayıflama çayı kullandığını o çayında bünyede ne var ne yok attigini öğrendim. Zayıflama ilacını bıraktığında hiç bir sorun kalmamıştı. Kullandığınız bir ilaç bu etkiyi yaratabilir. Veya bedensel bir rahatsızlığın belirtisi olabilir. Hayatınızı durduracak noktaya gelmeden işini bilen bir uzmana başvurun. Tekrar çok geçmiş olsun.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Evet dalgaya alıyorum zaten, inancı güçlü biri olduğum için hiçbir şey yapamayacaklarını vs. biliyorum.
Tek sorun; sürekli olması ve dua ile çözüm bulamamam. Karabasanda dediğim gibi dua ile çözüm buluyordum. Örneğin rüyadayken Ayetel Kürsi yi yüksek sesle okuyunca gidiyordu. Fakat bunlar dediğim gibi alay ediyor sanki. Yakın zamanda da uzman birime başvurmayı düşünüyorum. Büyü olaylarının olmasını istemiyorum sadece, onun dışında bir korkum endişem yok.