@HarunNT;
@CliaWeb;
Merhaba, Contabo da bulunan; kendimin kurduğu CyberPanel'e bu sizin bahsettiğiniz güncellemeyi yaptım. Ancak güncellemeden sonra ortalık karıştı. Şöyleki wordpress sitelerde plugin güncellemesi yaparken güncelleme hatası verip FTP bilgileri istiyordu. Anladığım kadarı ile izinler kaybolmuştu. Sonra bu olayı araştırdım
chown -R nobody /home/domainismi/public_html komutu ile pluginlerin güncellemesini düzelttik. Ancak bu seferde yeni kurmuş olduğum domainlerde 403 hatası vermeye başladı. Bütün izinleri veriyorum hatta göze alıp 777 izin dahi veriyorum ama 403 den kurtulamıyorum. .htaccess dosyasını da siliyorum ama nafile.
Bu konuda bilginiz var mı? bana yardım edebilirmisiniz.
Merhaba aves,
Cyberpanel de bir web site kullanıcısının documentroot dizininin sahipliği chown -R nobody değil chown -R kullanici.nobody şeklindedir. Ancak sizin koşturduğunuz komut sadece o kullanıcı dizini için geçerli olmalı. Güncelleme alırken eksik almış olma ihtimaliniz olabilir, tekrar upgrade deneyebilirsiniz. Sahipliklere manuel müdehale etmenizi önermiyoruz. Ücretli destek arar iseniz
https://www.r10.net/server-optimizas...-128640-a.html
İyi çalışmalar dileriz.