Dr. Hakan Ertok (Yeditepe Üni. Tıp Fakültesi Akupunktur Uygulama, Araştırma ve Eğitim Birimi)
tarafından yazılan bir yazı var, tüm detayları anlatmış.

https://www.suleymaniyevakfi.org/fit...dan-onemi.html

bu yazıyı okumanız faydalı olabilir. Siz de araştırabilirsiniz.

Sabah kalkıp, ozon solumayabilirsiniz. Namaz kılıp kılmayacağınıza da kimse karışamaz. Ancak her konuyu bu şekilde, alay edici tavırla eleştirmenin kimseye faydası yok.

Ben kendimde faydalı olduğunu gördüğüm için paylaştım. Dedem de aynı şekilde sabah erken kalkar, güne erken başlardı.
Babam da aynı şekilde sabah erken kalkar ve güne erken başlar. Çok şükür, gerçekten de dinç olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.

Uykunun periyodu var desem, şimdi bunun için de bilimsel bir dayanak isteyebilirsiniz ama araştırdığınızda rahat bulabileceğiniz bir bilgi olduğu için sadece şunu söylemek istiyorum.
Uykunun periyodunu bulduğunuzda da az uykuyla daha dinç bir hayata sahip olabilirsiniz.

Yemeğin yanında hepimiz su içiyor olabiliriz ama yemeğin yanında su içmenin de zararlı olduğunu bir çok doktordan duyabiliyoruz. Biraz araştırdığımızda hayatımızın daha kaliteli olmasını sağlayabiliriz. Bu konuya dikkat çekmek istedim. Saygılarımla,