Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Türklerin yoğun olduğu muhitlerde biraz daha fazla şansınız olabilir. Ancak, giriş kat olması işi biraz zorlaştırıyor doğrusu. Bunun yanı sıra, 4 oda için kira fiyatları bölgeye göre ciddi oranda değişebilir. Bu da sizin işinizi ciddi zora sokabilir.
Bu siteleri:
Immobilo
Immo Scout24
immowelt
Kalaydo
Nestpick
WG-GESUCHT
WG-Suche
Wohnungs Boerse
Bu şirketleri:
Deutsche Wohnen
DPF
Fortuna
GESOBAU
Gewobag
HOWOGE
Stadt und Land
Wohnungbaugenossenschaften
önerebilirim. Ayrıca Facebookta "Apartments in Stuttgart","Housing in Frankfurt" gibi aramalar yapabilirsiniz. Gruplarda genelde paylaşım yaparlar, ancak ne kadar size uyar kestirebilmek zor.
Umarım bir an önce bulabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim, bazı firmaları görmemiştim iletişime geçeyim. Dediğiniz gibi bir de kira limitlerine uymam gerekiyor, bölgeye göre değişiyor ama 900-1100 euro arası limitler var.
Alman gruplarına da yazdım ama çok fazla saçma sapan cevap verenler olunca moralimi bozmamak adına daha fazla yazmıyorum.
Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.