domainmerkezi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba;

Kullanıcının en başta iletmiş olduğu #946 olarak kullandığı pakete ait sunucunun kapatılacağı ve bu hizmetlerin yeni panele aktarılacağı bilgisinden sonra #1336 hizmet aktif edilmiştir. Bu işlem adımlarında kullanıcıdan eski paketi silinmediği (kapatılacak olan sunucunun) için aynı alım sağladığı fiyattan yenilemiştir kendi iç durumumuz olduğu ve yanlış paketi yenilediği bilgisi paketleri yenileme tarihlerinden önce kaldırmamış olduğumuz için müşteriye aktarılmadı ve planlandığı gibi yeni sunucuya geçiş işlemleri yapıldı Müşterinin ısrarla belirttiği aynı olmadığını idda ettiği #1336 nolu hizmet budur. Müşteri oto kurulum sağlayabilecekken manuel olarak eski sürümü mevcuttu hem sorun yaşamaması aktif olması adına yapısını güncelleyerek düzenledik ancak kullanıcı teknik destek sürecinde kendi web sitesi için kurduğu düzeni anlatıp yapılandırmada yer alan sorunların düzenlenmesi talep etmek yerine sorunun devam ettiği olmadığı vb. dönüşlerle kendi kurduğu 2-3 sub domainin dosyası ve yedekleri hosting hizmetinde bulunmasına rağmen yönelendirme yapmayıp kendi altında çalışanı azarlarcasına tavırlara girişmiştir. https://www.r10.net/ozel-kampanya-ha...post1082933777 form yorumunda da iletildiği üzere servis hizmeti iptal edilmiştir. Muhasebe birimimize IBAN iletmesi durumunda hizmet tutarı kendisine iletilecektir iletmemesi durumunda hesabına parapuan olarak tanımlanacaktır.

Kullanıcının whatopedia.com web sitesi hakkın hizmet durdurma ve hesabına parapuan tanımlaması yapılmıştır
@ServerPark

Ben konuşmaların resimlerini ekledim. Alıntı şeklinde olarak yazdığım destek talebi mesajlarının da görüntülerini ekleyebilirim.

Şimdi cevap verecek olursak;
Alıntı
yanlış paketi yenilediği bilgisi paketleri yenileme tarihlerinden önce kaldırmamış olduğumuz için müşteriye aktarılmadı
Bunları müşteriye aktarmanıza gerek yok. Zaten böyle bir şeyi müşterinin bilmesine gerekte yok. Böyle bir iş yapıyorsanız müşteri bunu hissetmeden, bilmeden, göstermeden yapmanız gerek. DNS değiştir demek zaten müşteriye ekstra külfet

Alıntı
Müşteri oto kurulum sağlayabilecekken manuel olarak eski sürümü mevcuttu hem sorun yaşamaması aktif olması adına yapısını güncelleyerek düzenledik
Benim sorunum zaten burada. Siteler çalışsa neden bu işin peşine düşeyim? çalışan bir şeyi neden bozmaya çalışayım? neden buralara kadar taşıyayım bunu?

Alıntı
kullanıcı teknik destek sürecinde kendi web sitesi için kurduğu düzeni anlatıp yapılandırmada yer alan sorunların düzenlenmesi talep etmek yerine
Standart wordpress. Dümdüz wordpress. Sadece yapılacak şey yedek kurulacak, hiç bir özel ayar gerektirmeyen, hiç bir eklentisi olmayan dümdüz, standart Wordpress. Bir hosting / reseller sağlayıcısının bu yetkinlikte olması gerektiğini düşünülüyor. Zaten elinizde bahsettiğim #946 nolu hizmetin yedeği olsaydı hiç bir sorun olmazdı, fakat siz #1446 nolu yedeği kurmaya çalıştığınız için wallpaper sitesi olan sitemde resimlerin hiç birisi mevcut değil.
Zaten gelen mail de de tüm sitelerin, db ve dosyaların yeni sunucuya aktarılıp aktif edildiği bilgisi verilmemişti? bknz: 25 mayısta gelen resim (ilk mesaj da)

Alıntı
Müşteri oto kurulum sağlayabilecekken manuel olarak eski sürümü mevcuttu hem sorun yaşamaması aktif olması adına yapısını güncelleyerek
Ticket sisteminde verdiğiniz yanıtı da ekliyorum:
Alıntı
Wordpress dosyalarınız 4 defa aktarılarak sql restorasyonunuz sağlanmıştır. Temiz bir kurulum yapmanızı rica ederiz SQL yedeğiniz mevcutta bulunduğu için sql restorasyonunuz sağlanabilir
Alıntı
kendi altında çalışanı azarlarcasına tavırlara girişmiştir.
Uslübum tüm mesajlarda bellidir. Buna dair kanıt olsaydı mutlaka sunulacağından eminim. Bir mesajın sonuna eklediğim ünlem işareti nedeniyle bunu söylüyorsanız 1 aydır hizmet alamayan birinin ! kullanmasının sizi kıracağını düşünememiştim.

Para derdinde olmadığımı kaç kere söylemem gerekiyor bilmiyorum ama ödediğim 40+kdv tutarın, 27 mayısta aktif edilen ama hiç hizmet alamadığım hizmet için tanımlamış olduğunuz 31 TL iade tutarın Lösev'e bağışlanmasını talep ediyorum. Buna ait dekontu da sunun lütfen

Ben başka insanların mağdur edilmemesi, internet aramalarında firma hakkında bilgi edinilmesi için konuyu buraya taşıdım.
bundan sonra bu konuya moderatöre cevap vermek dışında yazmayacağım.