alexander6 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam vermek sünnet almak farz diye birşey yok. Farz olan her şey kuranda yazar. Selam vermek arapça merhaba esenlikler dilemekten başka birşey değildir. Dinimizi böyle evirip çevirip saçma sapan şeylerle ugrasmaktan bir adim ileri gidemiyoruz. Aşin artik şunlari dinde farz olan şeyler kuranda yazar. Bu lafi söylemek düpedüz allaha şirk koşmaktir. Cehennemde başarilar diliyorum.

AYrıca verdiğiniz bütün örnekler kim oldugu belli olmayan kişiler tarafından söylenmiş. nedense kurandan hiç örnek verilmemiş bu da benin söylediğini destekler nitelikte
Ben bu yazıyı bir makale de okudum ve hoşuma gittiği için paylaştım. İslami olarak doğru bilgiler paylaşayan yani abuk sabuk şeyleri paylaşmayan bir yerdi. Zaten kaynak olarak da belirtiyor. Örnek olarak da aşağıdaki videoyu koyuyorum benzerleri var yani sadece bu video değil. Ayrıca kimin cennete kimin cehenneme gideceğini Allah bilir. Siz bu şekilde konuşarak benim kul hakkıma giriyorsunuz, o zaman ben size hakkımı helal etmiyorum desem ömür boyu cehennemden çıkamayacaksınız doğru mu?

https://www.facebook.com/ismailhuner...5811012622215/