şuan 3 yerde reseller hesabım var sanırım,belkide 4.biçok defa vps alıp hepsini oraya toplamayı düşündüm ama bi türlü kısmet olmadı.yıllardır vps/server kullanıyorum ama rdp olarak yani içlerine site kurmadım hiç.nasıl kurulacagınıda ara ara arattım ama düzgün bi anlatımda bulamayınca ugraşmadım öyle kaldı.bide tabi yazılımların ücretleri filan var.sonuç olarak yine kaldım resellerde
Belki yakında bununla ilgili bir makale veya video paylaşırım evet genelde bilgi eksikliği ve üşengeçlik yüzünden tercih edilmiyor.
Kesinlikle genç host. Hostların yavaşlığıni geçtim bir talebe 3 gündür yanıt yok. Şifre ç@lan yazılımlara da kasten izin veriyorlar. Telegramda i*llegal host diye de çok fazla satışı dönüyor. Berbat ötesi.
Garip bu tarz firmalar bana pek güven vermiyor. Yıllardır var olan firmalar bile sıkıntı çıkarabiliyor.
hocam paylasımlı hosting saydığınız firmaların dışında kullanıldığında da sorun yaşatıyor bende natro vds kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Ama tabi fiyat yönlü değerlendirme sizlere kalmış
Tabi onlar melek değil ama en azından şu yukarıdaki anlattklarıma rastlamadım.
Paylaşımlı hosting paketlerinde bu sunucuları yöneten insanların işin uzmanı olması gerekir ve ne yaptıklarından emin olmaları gerekir. 2012-13 yıllarından bu yana tekli sitelerim için genelde Turhost tercih ettim ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Benim gibi bu alanda kurumsal firmaları tercih ederken domain sağlayıcılarından bende hizmet almam. Bu hizmet sağlayıcılarını iki gruba ayırıyorum, ya domain konusunda ya da hosting konusunda ilerlemek gerekir. Her ikisini yapayım diyenler ve özellikle de domain konusunda öne çıkan firmaların hosting servislerinde yetersiz kaldığını hep gözlemledik.
Evet domain ve hosting ayrımı dediğiniz gibi olabilir. Çok mantıklı. Diğer olay günümüzde artık bulut barındırma çözümleri var. Aynı cpanel tarzı panelleri var onlar işleri fazlasıyla görüyor. Araştırmak gerek sadece.
Veridyen ve Güzel Hostinge ALLAH uzun ömür versin
Destek konusunda iyiler. Ben Wordpress'i Hosting firmaları ve sürekli araştırmalar ile öğrendim.