Sadece mama ve aşı gideri olarak düşünmeyin. Bizde de var bir zıpır. Geçen 4. katın balkonundan düştü. Hemen veterinere yetiştirdik, 800 tl masrafı çıktı (şu ana kadar kendime bir kalemde 800 tl sağlık harcaması yapmamışımdır). Bir daha düşmesin diye balkona da 1500 liraya file gerdirdim. Hiç hesapta yokken 2300 lük olduk. Hele başına bir şey gelseydi mental olarak düşeceğimiz durumu düşünmek bile istemiyorum. Eşim bebek emziriyor, perişan olurdu herhalde. Geçen aylarda da 1250 liraya kısırlaştırmıştık. Çok fazla ekstrası çıkabiliyor, her şeyini geçtim müthiş sorumluluk. Şu anki aklım olsa kesinlikle kedi istemezdim ama bir kere aldıktan sonra da iyi bir hayat sunmak zorundasınız. Eşim 2 günlükken yoldan bulmuştu, yaşatmak için 2 saatte bir kalkıp biberonla emzirip, karnına masaj yapıp dışkısını attırıyorduk. Doğum kanını bile biz temizledik. Şimdi ailenin bir parçası oğlum kadar onunla da ilgilenmek zorunda kalıyorum. Yoksa vicdan azabı. İyi düşünün, hele tekir kedi alacakssanız huyu suyu tam bir kumar.