bay17 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşimi düzgün yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun da adımı karalıyorsun? Büyük firmalardan ürün sipariş ettiğinde eline ne kadar sürede oluşuyor? Aldığınız Shopier dükkanıyla alakalı bir sorun olmuş olabilir. Bir problem veya müşterimiz bir sorun yaşadğında veya iade istediğinde bekletmeden oyalamadan geçiyoruz zaten olması gereken bu. Shopier şikayetlerini okuyun isterseniz tek mağdur biz değiliz buna karalanmak denmez. Harun Can'ın harika bir videosu ile karşılaşmıştım geçenlerde. Hastanede saatlerce sıra beklemesine şikayetçi oluyor ve buna ilk karşı çıkan onun gibi bekleyen hasta ve hasta yakınları. Videoyu bulamadım ama izlemenizi canı gönülden isterim
Kargo süreçleri hakkında çok sıkı davranıyorlar. Bu arada bende hesabı kapatılan mağdurlardanım Zamanında üyelik açmıştım, fakat üyeliğimi tamamlamadığım için sistem hesabımı kitlemiş. Yenisinide açamadım, farklı cihazlardan, farklı numaralardan, maillerden vs denedim. Çağrı merkezini sürekli aradım, bu konuda çözüm üretmediler. Shopier'le çalışmama kararı aldım.

Merhabalar. Shopier heasbım kapanmadan önce oldukça yoğun bir sipariş ve talep gelmişti. Çoğuna yetişemediğimden dolayı bazı müşteriler talep oluşturmuştu ve hesabım askıya alınmıştı.

Bahsettiğim durum buydu, insanların sorununu çözmüş olmanız sizi Shopier gözünde aklamıyor. Beni yanlış anlama bu konuda sakın, mağduriyetini zaten gidermek zorundasın. Önemli olan böyle bir mağduriyetin oluşmuş olması.
Bu yüzden insanlar, Shopier'de kötü bir deneyim yaşamış ve artık Shopier'den sipariş vermek istemeyebilir. Haklı olarak Shopier'de sistemden sizi uzaklaştırmış.