eren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Son döviz oynaklıklarıylada artan dolan**k vakaları artık kusma seviysesine geldi.

Bu devirde öz kardeşinize bile güvenmeyin yaşadıklarımın 5/1 i insanı sinir komasına sokar.

1-2-3 iş yaptığım adama bile artık ön ödeme atamıyorum çekiniyorum.
R10 dakilere hali hazırda ekmeğini kazandığı belli olanlara bile artık güveneniyorum.

Benim 34k tl param 34.5k da olabilir artık sayamıyorum. Hiç edildi ve ayrıca halen tamamen bitmemiş işlerimde var millette...

Elbette bu kitle herkes demek değil ama sormak istiyorum beni bu platformda d** bazı insanlara Ne hissediyosunuz hop 5 rakamlı paralar hesaplarınıza girdi ne hissediyosunuz gerçekten bunu rahatlıkla harcaya bilecekmisiniz hiçbirşey olmamış gibi hayata devam mı edeceksiniz ?

Artık yorum bulamıyorum insanlara karşı hak hukuk helal haram zerre umurlarında değil.

En sağlam arabalara binerler, en iyi eve sahip olurlar , herşeyin en iyisine sahip olurlar ama karakteri haya yı edebi insanlığı nasıl alacaklar bilmiyorum.

Yoruldum artık Allah be*** versin.

Allah helal haramı ayırt eden namuslu insanlara bolluk bereket versin.
böyle üçkağıt yapan insanlar allah kitap bilmez hocam ondan dolayı beni çarparsa haram olur düşüncesinden çıkıp para konularında materyalist olmakta fayda var