MikailCLK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Aynı anda birden fazla Entegratör kullanılabilir bu durum GIB tarafında destekleniyor. Fakat entegratörler şirket politikaları ve işleyişleri nedeniyle bu işlemi yapmayabilirler.
E-Fatura sistemi e-Posta mantığına benzer bir mantık ile ilerlemektedir Özel entegratör size bir PK ve GB etiketi tanımlar arka planda ve bu etiketi GIB e bildirir. Başka bir firma tarafından vergi numaranıza e-Fatura düzenlenirken düzenleyen firmanın paneline vergi numaranız ile ilişkilendirilmiş Etiketleriniz çıkar ve etiketlerden birini seçerek e-Fatura resmileştirilir. Ardından seçilen etiket hangi entegratörde tanımlı ise düzenlenen fatura o entegratörün paneline düşer.

fakat başta söylediğim gibi bu durum entegratörlere bağlı bir durumdur. Politika ve sistem işleyişleri bunu desteklemez ise paraşüt gibi farklı bir etiket tanımı yapmazlar.
Teşekkür ederim hocam aydınlattınız beni, bir sorum daha olacak yanıtlarsanız çok sevinirim,

Nasıl bir yol izlemeliyim aslında,

Ön muhasebe + e-Fatura için Paraşüt'ü kullanıyorum, e-fatura ve e-arşiv tasarımımın üstünde firmam yazıyor AAA Bilişim firması şeklinde, hesabımda standart ürünler var, herşey tıkır tıkır işliyor, ben oradan yeni açtığım BBB firmasının faturasını kesersem çok sorun yaşayacağım gelir,gider kısmı karışacak, firma ismi alakasız olacak.

Bu konulara biraz yabancıyım işin içinden çıkamadım,

Şuan izliyecek tek yolum, ön muhasebe iptal edip, tek bir yerden sadece fatura kesmek, muhasebeyi de excel üzerinden tutmak olacaktır, kafamı çok karıştırdı paraşüt sistemi