ademkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, her sektörden biraz denemiş birisi olarak bir türlü gelir elde edebileceğim bir proje başaramadım. Artılar, eksikler tartışılır.

Bazen düşünüyorum, ömrümün sonuna kadar bir maaş, bir patron, bir para düşüncesi olmadan sadece beynimi ailem için yorabileceğim, uyurken de para kazanabileceğim, emeklerimin karşılığını alabileceğim bir fırsat olur mu?

Uyurken para kazanan var mı aranızda? Ne tür tavsiyelerde bulunabilirsiniz?

Yaş 25 oldu, son 5 yılımdan hiçbir şey anlamadım, zaman su gibi akıp gidiyor.

Sabah 7'de mesai başlıyor, sadece düşünceler içerisindeyim.

Not: Çalışmayana ekmek yok gibi yorumlar lütfen yapmayın şu hayatın derdini tasasını, yeri geldiğinde en zor şartlarda çekmiş birisiyim. Yani çalışmadan para kazanılmayacağının bilincine sahibim. Sadece tavsiye nitelikli açılmış bir konudur.
Sosyal medyada insanlara kendi işinin patronu olmak üzerine o kadar çok gaz veriliyor ki artık herkes nasıl patron olacağını araştırmaya başladı oysa tek kişilik şirketlerden kimsenin verim alamayacağı, serbest piyasa nedeniyle maliyetlerin bir anda artabileceğini kimse konuşmuyor çünkü gazlayan sosyal medya hesaplarına takipçiler lazım.

Pasif gelir yada sizin dediğiniz şekliyle uykuda para kazanma olayı altyapısını hazırlamak için getirisinin büyüklüğüne göre haftalar, aylar, yıllar harcanan bir durum hocam. İnsanlara gökten vahiy ile inip bir anca gerçekleşen bir şey değil. Bunun yanında insanımız biraz geri kafalı olduğu için bizim memleketimizde bu altyapıyı hazırlamak daha da zor ama hemen moraliniz bozulmasın. Hiçbir şeyin tek başınıza yapmak zorunda değilsiniz, bir ekip ile altyapısını hazırladığınız sistemden gelen pasif geliri paylaşabilirsiniz. Böylece iş yükünüz ve kişi başı gereken tecrübe miktarı azalır. Daha sonrasında gerekli bilgi ve tecrübeye sahip olduğunuzda kendiniz de farklı sistemler tasarlayabilirsiniz.