Merhabalar, bu sabah site de domain ekliyordu fakat dosya yolu oluşturmuyordu, ben de FTP üzerinden denediğimde "unable to create file /xx" hatası aldım. Bu arada bu domain de disk alanı vardı fakat sunucuda genel olarak disk %100 dolu gözüküyordu ben de Natro üzerinden sunucuyu yeniden başlattım dedim. Sonra sistem bozuldu. CyberPanele gittiğimde "Server Error (500)" hatasını alıyorum, oluşturmuş olduğum herhangi bir domaine gittiğimde ise "Bağlantı hatası: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refusedBağlantı hatası: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused" hatasını alıyorum. Sayfayı bazen yenilediğimde yükleniyormuş, açılacakmış gibi oluyor fakat en sonunda yine aynı hataları veriyor. İnternette kaynaklar buldum ve alanım değil fakat CentOS üzerindenDEBUG modunu açtım "mariadb" yi yeniden başlattım ama orada da hata verdi mariadb yi başlatamadığına dair hata verdi.

İnternette veritabanını silip tekrar yüklüyorlar ancak ben veritabanını silmek istemiyorum, başka bir kaynakta diskin %100 olmasından da söz ediyor. Bu konuda bilgi sağlayacak birisi var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

DEBUG modunu açarak sitenin paneline eriştiğimde aldığım hata bilgisi: