Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, vize danışmanlık firmalarının böyle demelerinin en başlıca sebebi çıkış yapacağınız ülkeye bağlı olarak net rakam vermeselerde sizden tatiliniz boyunca günlük örneğin xx veya xxx tutarında - ilgili ülkenin para biriminde - miktarı bankanızda görmek isteyeceklerdir. Ayrıca bu aralar ülkelerin en büyük sorunun iltica talepleri olduğundan "geri dönüş için geçerli sebep" denilen bir şeyi de sunmanız gerekecektir ve karşı tarafında bunu inandırıcı bulması.

Sadece neden size böyle dendiğini ufakta olsa açıklamak istedim. Umarım balayınızı İngiltere'nin tadını çıkartarak yapabilirsiniz. Kolay gelsin.
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Hesabımda xxx şeklinde para var ve danışman firma bunun problem olacağını geri dönmeyeceğini düşünürler dedi ve zamana yayarak hesabı xx seviyesine indirdim. Yani aslında daha çok şans işi gibi geliyor bana artık bu vize onayı.

cyberfreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 sene önce fas'a arkadaşımın düğününe gidecektim. Uçak londra ordan madrid ve morocco şeklinde transit gidiyordu. Transit vizesi almam gerekti. Başvuru yaptım. Adamlar havaalanında 1-2 saatlik beklememe bile izin vermedi. Transit vizemi reddetmişlerdi. Bir de devlet memuruyum yani. Geri dönmeme gibi bir durumum yok. bunların hepsini beyan etmiştim. Normal vizeyi vereceklerini pek sanmam yine de bol şanslar hocam
3 yıl önce reddeden devlet bugün yüzde 90 reddeder Ama o yüzde 10'luk ihtimal ne güzel bir ihtimal 🙂 Yorumunuz için teşekkür ederim.