onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'un geçmişini ve nasıl kurulduğunu bilmeden, kullanıcıların aranma motorlarından geldiğini düşünmeniz çok ilginç.. r10 başka bir platformdan olan tartışma sonucunda kullanıcıların karar değiştirip toplu olarak bu siteye r10'a geçiş yapmasıyla hazır kullanıcı kitlesiyle oluşan bir site diyebiliriz.. Akabinde eklenen içerikler açılan konuların indexlenmesi google'de yer alması sonucu kullanıcıların arttıgı platformdur.. Siz düşünmeye bilirsiniz sonuçta r10'da konu açıp insanlardan görüş öneri tavsiye istiyorsanız her türlü eleştiriye tavsiyeye görüş ve öneriye açık olmalısınız.. 16 yıllık r10 tecrübeme dayanarak bunları söyledim söylediğiminde arkasındayım bu alan adınınız tutacağını hiç sanmıyorum çöp olup gidecek. İyi forumlar dilerim başarılar
Buranın geçmişini çok iyi biliyorum hocam, nereden geçildiğini de biliyorum otomatik sansürlenmese yazardım. Benim buradaki 2nci hesabım. İlk hesabım zombi hesap olayı vardı bir ara bilirsiniz o zamanda silindi maalesef. Söylediğiniz o platformdan buraya kaç kişi geçti biliyor musunuz? Ben Webmaster işlerinde 2005-2006 yılından beri varım hocam bu işi küçüklükten beri yapıyorum diyebilirim.
- Ayrıca eleştiri derken yermek yerine bilgilendirici bir yapıcı eleştiri yapılması gerektiğini düşünüyorum. "Kötü, iş yapmaz, çöp olur" gibi terimlerin yerine şu sebepten dolayı tutmaz vb. gibi yorumlar yapılsa her türlü başım gözüm üstüne.