İşini düzgün yapmayarak, Shopier marka ismine zarar veriyorsun. Bende olsam seni sistemimde barındırmam.
Shopierden bi ürün aldım, kargoya bile verilmedi. Birdaha shopier mi tövbee.. dercesine.
Bu arada, telefon, mail, isim soyad, tc, ip adresi( aynı cihazlar, telefon, bilgisayar), çerezler. Bunlardan seni kolayca yakalayabiliyor sistem. Otomatik olarak hesabın kara listeye alınıyor, yeni hesapda oluşturamazsın. Telefonla arasanda muhattap bulamazsın bu konuda, çok netler.
İşimi düzgün yapıp yapmadığımı nerden biliyorsun da adımı karalıyorsun? Büyük firmalardan ürün sipariş ettiğinde eline ne kadar sürede oluşuyor? Aldığınız Shopier dükkanıyla alakalı bir sorun olmuş olabilir. Bir problem veya müşterimiz bir sorun yaşadğında veya iade istediğinde bekletmeden oyalamadan geçiyoruz zaten olması gereken bu. Shopier şikayetlerini okuyun isterseniz tek mağdur biz değiliz buna karalanmak denmez. Harun Can'ın harika bir videosu ile karşılaşmıştım geçenlerde. Hastanede saatlerce sıra beklemesine şikayetçi oluyor ve buna ilk karşı çıkan onun gibi bekleyen hasta ve hasta yakınları. Videoyu bulamadım ama izlemenizi canı gönülden isterim