Merhaba. Daha once ilk olarak 5-6 senedir kullandığım şahsi hesabım kapandı. Durduk yere hesabınızı askıya aldık topluluk kurallarını ihlal ettiğiniz icin vs diye. İtiraz edebilirsiniz diyodu ettim sonra 24 saat icerisinde onaylarsak denildi ve onaylamadılar. Sonrasında tekrar ticket attım form doldurdum ve benden elimde kod yazılı kağıt , kimlik gibi şeyler istediler onları da attım. Yine herhangi bir gelişme olmadı. Vazgectim yeni bir hesap açtım 20 gun kadar oldu . Dun tekrar aynı şekilde hesabım kapandı. Bu iki hesabın icindede foto gorsel yada herhangi bir aykırı absürt birşey yoktu. Tanımadığım kişileri takip isteği bile atmadım. Herhangi yorum bile yapmadım. Zannedersem benimle birisi uğraşıyor galiba bazı platformlarda para verip hesap kapattırma tarzı işlemler var onları uygulatıyor.

Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı? Açabilir miyiz? Açarsak tekrar aynı durum olur mu ? Ve bunu yapanı yada bu hesapların tam olarak neden kapandı tam hangi sebepten oturu kapandı oğrenebilir miyiz? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.