Bundan sonra orada kalsan dahi muhakkak sorun olacaktır. Yenie v bulamadığını hiç bir yer olmadığını bütçenden yüksek bir yere çıkarsand ageçnemeyceğini ayrıyetten tqaşınma masrafları falan olduğunu söyle.

Ben bu evden memnunum kiramıda zamanındaödüyorum bolş yere masraf açıyorsunuz masrafımı karşılarsanız evinizden cıkacğaım buda nerden baksanız şu kadar tl para yapiyor. 6 aylık yeni daire kira parasını yaz oıraya. Eğer kabul ederse alır paranı cıkarsın etmeyecektir o zaman şöyele deva et yazıdğınyazıya ama yok karşılamam ne halin varsa görün derseniz tc. devletin bana sağladığını güvenceyi ve tc hukuk siseminin bana verdiği hakları sonuna kadar kullanmak istiyorum. Dilerseniz siz ihtar cekiniz bende evrağı alıp mahkemeye götüreyi gerisine hukuk kara versin yaz.

Bu kadar. Mahkeme 1 yılbilemedin 2 yıl sürse sana zaman kazandırır. %25 zam ödüyorsunya onun içinde bilir kişi gelir evi inceler tefeye tufeye bakar belki %25 ammın bile %10 a düşer.

Ve kirayı yatırırken mahkemeninbelirlediği sürelerlde en sonuncu gün yatırmayı unuma örneğin ocak ayın kirası 1 ile 17 arasında gii bi karr çıktıbu tarihi 3 ke z geçirirsen otomatik evi boşaltmak zorunda kalırsın fakt geçermezsen sorun yok tam 17 sinde yatır. iyice çıldırsın.