Merhaba değerli r10 üyeleri
Daha bundan 1 ay önce aylık 90 100 k işlem hacmi yapıyordum yaptığım iş ise tema kodlama ve 0dan yazılımlardan aldığım bütçeler bugüne kadar evimi aracımı arazimi ve evleneceğim kızın altınlarını bile tek seferde aldım
Bilmiyorum çok saçma ve çok üzücü bi durum
Yaklaşık 7.5 ay oluyor askerden geldim evleneceğim kızın ailesi tutturdu bi sigortalı iş diye beni tanıyan tanır aranızdan illaki sektördeki arkadaşlar yaptığım işin hatti hesabı yok günde 5 k harcamam oldu kücücük bi şehirde
Tutturdular işte dedimki dinliyem bakalım kamil koça girdim zorla tanıdık vs vs yeri geldi 10 gün yollarda otobüs koltuklarında uyurken buldum kendimi tamam eyvallah dedim bi şekilde asgari ücretin katını kazanıyordum sıkıntılar çıktı istifa ettim şimdi bi markette çocuk yastan beri yaptığım manav reyonu sorumlusuyum 5 k maaşla eve geliyorum kafamı kaldıramıyorum yorgunluktan yahu arkadaşlar ben delimiyim neyim diye soruyorum olmuyor ek iş bile alamıyorum artık ve aylık cebime giren günde harcadığım para 5 k şuan cebimde 4.5 TL param var dedim kafayı toparlim içeyim biraz inanın parayı zorla buldum noldu bana 😔