Mağdur olan arkadaşlar ulaşabilirse elimden geldiğince yardımcı olurum kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum kendisinden toptan 100 adet ürün almıştım fakat sürekli oyalayıp en son farklı ürünler gönderdi bilerek ve şuanda engelledi cevap vermiyor hiç bir yerden, delilleri bu hafta ifademe ekleyeceğim ve sürecin avukatımla birlikte takipçisi olacağız mağdur olan arkadaşlar ulaşırsa toplu bir şikayet yapmanız durumunda daha hızlı sonuç alınacaktır kendisi muhtemelen aile şirketiyle çalışıyor adresine telefonuna kadar var bende olur ya işim zonguldağa düşcek olsa çayını içmeye giderdim de işimiz başımızdan aşkın birde bunlar ile uğraşıyoruz bakalım hukuki süreci erkenden başlatmanız en iyisidir hakkı olan 1 tl yi almak için gerekirse 1000tl harcayacak arkadaşlar vardır umarım içimizde.
@kozmen25;
@cankutkalayci;
@Rockqun;
@DESPERADOW;
@yalindumantr;
@tarikozbek;
@escapist;
@LUNART;
@ibrahim_ozt; hala mağduriyetleriniz giderilmediyse ve kendisine ulaşamıyorsanız 1 tl dahi olsa hakkınız kaldıysa ve dolandırıldığınızı düşünüyorsanız savcılığa suç duyurusunda bulunmanızı rica ediyorum sizden iban sahibi reyhan yaman , kargoyu gönderen kişi celil yaman dan şikayetçi olup r10.net lawyr adlı kullanıcı adına sahip kişinin bilgileri r10.net adlı forum yetkili kişilerinden talep edilerek bu kişiden de şikayetçi olabilirsiniz nasıl bir ponzi sistem kurdular ne yapmaya çalışıyorlar bilemiyorum fakat birlikte suç duyurusunda bulunmanız durumunda süreç daha hızlı ilerleyecektir böyle kişiler şikayet edilmedikçe ceza almayacak ceza almadıkça da doğmamış çocuğunuzun rızkında bile gözü olacak insanları dolandırıp mağdur etmeye devam edicektir.