Kişi sizden diski alıyor sizin kimden aldığınızı müşterinizi ilgilendirmez. paylaştığınız bilgi doğrultusunda diskin okuma yazma hızı aynı çıkmamakta bu doğrultuda ayıplı mal satıyorsunuz. ali şunu demiş veli bunu demiş alan kişiyi bu konu ilgilendirmez. ücret iadesini yaparak diskinizi almanız sizin için doğru karar olacaktır.
Merhaba Konu İle Alakalı Yanlış Anlatım olmuş ben arkadaşlara Net bir bilgi vermediğimi zaten konuşmalarda görüyorsunuz "Değerleri İle Alakalı Net Birşey Söyleyemem Bende 2.El Aldım" Şeklinde Kendisine Belirttim Ancak Arkadaş Anlamamakta Güçlük Çekiyor Ve Kimseye Yalan'ım Dolanım Olmaz Bu Sektör'de Yeni Olan Ve Maxsoft.web.tr Adresli Sahibi İse "Arif Bekir Arı" İle Daha Önce Reel'den Görüştük Ve Beni Nasıl Biri Olduğumu Gayet İyi Bilir Kendisi. Ancak Bu Yaptığı Hiç Hoş Bir Doğrultu Değildir Ancak Kendisine Ben Belirttim Değerleri İle Alakalı Net Birşey Söyleyemem Diye Kendisi Zaten Bu Mesaj'ıda eklememiş konuya

Ve Beni Yanlış Kişi Olarak Tanıtmıştır. Ben Şuanda Resmiyette Asker Olarak Görev Almaktayım 1 Hafta'lık İzne Çıktım Ve Böyle Kişilerle uğraşıyoruz işte iznimizde Gerçekten Bu Yaptığı Ayıp Birşey Ben Kendisine Güzel Bir Şekilde Anlatırken Kendisi Anlamamazlıktan Geliyor Eğer'ki Hakkınız var ise Dava Açabilirsiniz Arif Bey