bizim hem kirada oturdugumuz hem kiraya verdigimiz ev var (farklı şehirlerde) . insanlar yatırım için ev alıyor,ülkedeki ekonomik sorunlarda ortada.her ne kadar uçuyoruz densede,resmen bayır aşagı gidiyoruz....ev sahipleride haliyle kendini düşünmek zorunda,o ev sayesinde geçimini saglayan çok insan var.

ama diger taraftan bu durumu fırsat bilip insanlıktan çıkanlar malasef daha fazla.yakın zamanda bu olaylar fazlasıyla artdı.ev sahiplerinin biçogu şuanki kiracı 1300tlye oturuyor,bu çıksa ben evi 3k ya kitlerim birine kafasında ki haksız da degil.o evi elini öpene 3kya verir şuan.o konudaki sorunlara hiç girmeyeyim şimdi...

sonuç olarak,sizin ev sahibi hangisi onu bilmek gerek.ben her zaman karşımdaki insan bana ne yaparsa/nasıl davranırsa o şekilde karşılık veren birisi olmuşumdur.öncelikle kavga/gürültü olmadan halletmeyi denemek gerek.karşı taraf çirkefleşirse sizde altda kalmayın tabi.

bu arada : attıgınız o mesajı görmemiş,sonra geri dönerim diyip unutmuş filan olabilir mi acaba?ben çok yapıyorum şahsen bunları