[/QUOTE]
1 Uslubunu düzelt ben senin arkadaşın değilim. Hadsizliğin lüzumu yok.
2 Ekran görüntüsünde olan kimliğini at da Mehmet Uğur Koç bütün r10 bir illegal iş çeviren kimliği belirsizden daha kurtulsun.
3. 700 TL yi ağa babaların gelse de benden alamaz. Çünkü yalan dolan ile bana ödettirdiğin 1700 tl nin 700 tl si o. Cebimden 1000 tl ödedim. Zararı olan benim sen değilsin.
4 Herkesi kendin ile karıştırma benim bütün hesaplarımı ilgili yerler bilir. Merak etme geçen haftadan itibaren seni de biliyorlar artık.
5 Toz zerresi kadar delikanlı isen datacenterin bana ait olduğunu söylediğim cümleyi atarsın.
6 Yine 1 kuruş dahi olsa şerefin varsa bana hakaret ettiğin ekran görüntülerini de atarsın. Yoksa birazdan çarşaf çarşaf ekran görüntüleri birlikte bende şikayet konusu oluşturacağım. Dava süreci dinlemeyip konuşma kayıtları ve görüntülü konuşma kayıtlarını da ekleyeceğim.
7 Siber suçdan ceza yediğini insanların parasını gasp ettiğini söyleyen sensin.
Son olarak ben sana değil sen bana para ödeyeceksin.
Konuya eklediğin 4 yıldır tanıdığını söylediğin beyfendi bile seni tanımıyormuş. Hayatın baştan aşağı yalan Onların ekran görüntüsü de bende var.
Yakışıklı serdar senin tanıştırdığın onunda var. Yani demem o ki bana yapıştırmaya kalktığın pislik boyunu aşmış. Yeter sus artık. Zarar ettirdiğin paramı öde