Hesabınıza vpn ile giriyorsanız olabilir. İlk ürününüzü ikinci el olarak listeleyip bir kaç gün bekletmek yararınıza olacaktır. İlk hesap açıldığında bir süre aynı ipden giriş yapmak yararınıza olacaktır. Yurtdışına gönderim yapma konusunda hafif bir destek ile sorunsuz bir şekilde gönderebilirsiniz, hiç gözünüzü korkutmayınız.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Vpn ile hiç giriş yapmadım özellikle buna dikkat ettim ve ürün araştırmasını da başka tarayıcıdan yaptım. 2. el ürün koydum ama 2 gün kaldı daha sonra sıfır ürün ekledim ve kısıtlandım belki bu yüzden olabilir fazla beklemedim. Bugün iletişime geçtim kararımız net açamayız diyorlar. Bende eBay'den şuanlık vazgeçtim Etsy'de satış yapmaya karar verdim. Bu sefer tamamen kendi imalatım olan ürünleri satacağım ama aklıma takılan kargoyu nasıl yapacağım. Yurtdışına gönderirken fatura olması gerekiyor mu ya da gümrüğe takılırmı bu konuları araştırıyorum şuan.
ebay'e ilerleyen zamanda başka bilgisayardan tamamen tertemiz bir şekilde tekrardan başlayacağım ama şimdilik hevesim kırıldı :/