Referanslar Google Meet ya da Zoom üzerinde belirlediğimiz toplantıda gösterilecek ve çalışmalar asla dosya olarak paylaşılmayacaktır. Fiyatlandırma kısa süre için 34.500₺ üzerinden devam edecektir. Kısa süre sonra ücretlendirme 47.500₺ olarak güncellenecektir. Kripto para, Finans, Sağlık ve Hukuk alanı için ayrıca fiyatlandırma yapılacaktır.

Çalışma Takvimi:

Temmuz: 1. hafta ( @syp58; ) - 2. hafta ( @RuzgarSoft; ) - 3. hafta ( @IWS; ) - 4. hafta ( @ayberq58; ) -
Ağustos: 1. hafta ( @Gkc Technology; ) - 2. hafta ( @Aktifhosting - @selim61; ) - 3. hafta ( @Yasarcan; - @fatii; ) - 4. hafta ( @Kelebek35Masal - @panelmobil; )
Eylül: 1. hafta ( @Tasarimcidayi; @nurettin; ) - 2. hafta ( @Teknodunyaa; @ramco1903; ) - 3. hafta ( @baranos; ) - 4. hafta ( @Tostik; ) -
Ekim: 1. hafta ( @tugbacepni; ) - 2. hafta ( @EDerdiyok; ) - 3. hafta ( @TunahanAsilturk; ) - 4. hafta ( @The_Myte; ) -
Kasım: 1. hafta ( @searchengine; @webasistan; ) - 2. hafta ( @bhdbtr; ) - 3. hafta ( @EOMedya; ) - 4. hafta ( @Disstortion; @Kurti; ) -
Aralık: 1. hafta ( @TRUVAİ; ) - 2. hafta ( @BHE Digital; ) - 3. hafta ( @agabeyoglugrup; ) - 4. hafta ( @EOMedya; )
---
OCAK 2023: 1. hafta ( @RaiNLove; ) - 2. hafta ( @nurettin; ) - 3. hafta ( @Aykuru; ) - 4. hafta ( @BHE Digital; )
ŞUBAT 2023: - 1&2&3. hafta afet nedeni ile çalışmalar iptal edilmiştir - 4. hafta ( @alayazilim )
MART 2023: 1. hafta ( @Calexsonic; ) - 2. hafta ( @erenacar; ) - 3. hafta ( @Beylerbey; ) - 4. hafta ( @akin49; )
NİSAN 2023: 1. hafta ( @MHalil; ) - 2. hafta ( @Sterimar; ) - 3. hafta ( @Conquer1453; ) - 4. hafta ( @didihosting; )
MAYIS 2023: 1. hafta ( @ayhankaraman; ) - 2. hafta ( @alastyr; @yasin0; ) - 3. hafta ( @uclergnlts; ) - 4. hafta ( @heraklet; )
HAZİRAN 2023: 1. hafta ( Kaan Gülten - Oğuz Veli Yavaş ) - 2. hafta ( @searchengine; ) - 3. hafta ( Kamil Keleş ) - 4. hafta ( #sandbox )
---
NOT: Temmuz ayı itibari ile gelen referansları konunun uzamaması adına ve iş yoğunluğumun artması nedeni ile yukarıdaki tabloya eklemeyeceğim. Lütfen WhatsApp üzerinden iletişime geçerek iş durumu uygunluğunu sorgulayınız.

Referanslar:

Newstanitim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devamlı calıstığımız. guvenilir ve çok profosyenel . hayırlı satışlar dilerim kardeşim
Tasarimcidayi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp bey oldukça disiplinli ve kaliteli çalışıyor. Alınan hizmetin verimsiz olması veya beğenilmemesi hemen hemen imkansız. İşine olan bağlılığı, her soruma sabırlı yanıtları ve ilgi alakası için bizzat teşekkür ediyorum. Bu tarz bir pr çalışmasına ihtiyacı olan varsa direkt iletişime geçsin hiç etrafta dolaşmasın
Yasarcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PR basın bülteni alındı hızlıca teslim etti Türkiye'nin en büyük sitelerinde yayınlandı halada yayınlanmaktadır kendisine teşekkür ederim.
Aykuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp Bey ile yaptığımız çalışmadan son derece memnun kaldık. İşin tuhaf yanı biz bu fiyata zaten düzenli olarak ulusal basına reklam yapıyorduk ancak sadece 1 tanesine yetiyordu. Böylelikle her ay bir tanesine yapacak gücümüz oluyordu. Bir ay da bu çalışmayı deneyelim ne kaybederiz dedik, sonuçlar geldiğinde gözlerimize inanamadık. NTV, DHA, internethaber.com, Vatan, Haberler.com, Sondakika.com, msn.com gibi haber kuruluşlarının yanısıra Haber Global Televizyon kanalında ana haber bülteninde haberimiz yer aldı. Eyüp Bey'in gönderdiği raporda yazanların dışında tanıdık eş dostlarımız bize bir sürü kaynaktan haberlerimizi basılı medyada da yer aldığını söyledi.
En çok şaşırdığımız konu ise Haber Global ve NTV bizi arayarak ofisimize gelmek ve bizimle röportaj yapıp bunu tamamen ücretsiz şekilde TV'lerde yayınlamak istediklerini söylediler. Biz o dönem proje aşamasında olduğumuz için henüz bir ofisimiz yoktu bu sebeple röportaj yapamadık ancak bir röportaj metni gönderdik onlar da TV kanallarında aynı sektörün önde gelen farklı isimlerle bir röportaj yaparak bizim reklamımızı viral olarak yapmış oldular.
Burada ilk haftanın raporunu bile paylaşsam sadece internette yayınlanan gösterimler herkesi tatmin edeceğinden şüphem yok. Marka ismimizi google sonuçlarında çıkmaması için buradan paylaşmayacağım. Şuanda dünya basınıyla alakalı çalışmalar için Eyüp Bey'le görüşmelerimizi devam ettiriyoruz.
Bir de unutmadan söylemeliyim ki DHA Basın Bülteninde yer almamız sebebiyle Türkiye'deki yüzlerce yerel ve orta ölçekli basında da haberimiz yer aldı. Ayrıca sektörümüzün gayrimenkul olduğu için Türkiye'nin önde gelen emlak, gayrimenkul platformlarının neredeyse tamamında haberimiz anasayfadan yayına girdi.
Sadece ilk hafta raporumuzda internet üzerinden 618bin okunma aldık. Haberlerimiz kalıcı olarka devam ettiği için önümüzdeki aylarda bu sayının kaçlara ulaştığını bilmiyoruz.

medyayı unutmamak lazım. Normalde bu büyük basın kuruluşlarına ayrı ayrı reklam verdiğimiz zaman bunu sosyal medyalarında bile paylaşmıyorlardı.

Ancak onlarca haber sitesi (ilk hafta 26 tanesi) aynı zamanda sosyal medyalarından da bu haberleri paylaştılar. Eyüp Bey aynı raporun içinde bunları da bize gönderdi.

Marka ismimizi verebilseydik bu muhteşem çalışmanın detaylarını sizinle daha ayrıntılı paylaşabilirdik. Maalesef şirketteki ortaklarımız haklı olarak bu haberlerin kendi tarafımızdan yaptırıldığının bilinmesini istemiyorlar. Bu konuda ben de onlara katılıyorum. Eyüp Bey'le düzenli olarak çalışmaya devam edeceğiz kendisine başarılar.
ovkdigital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok güzel bir satış konusu raporlama ve siteler gördüm gerçekten çok kaliteli bu fiyata başka yerde bu kadar çok kaliteli ulusal haber sitesinde haber bile bu fiyatlara cıkmaz yanında marka ile özel ilgilenilmesi ayrıca çok güzel çok iyi kampanya şimdiden hayırlı olsun hocam
Oktav adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir firma için kendileri ile çalışma yürütüyoruz, şu ana kadar aldığımız verim paha biçilemez ��.
ayberq58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ön bilgilendirme : Arkadaşla görüştük sonra meet üzerinden toplantı yapıp detayları konuştuk . Kendisi ref leri gösterdi ve detaylı şekilde anlatım sağladı. Anlaştık. Gerekli işlemleri sağlıyoruz. İlgili ve alakalı . Çalışma güzel ve işe yarar olacağa benziyor
Yalowa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp Esen hocam'ın basın ve PR paketleri konusundaki profesyonel çözümleri, yazılı ve görsel basın konularına uzun yıllardır hakim olması, %100 müşteri odaklı çalışması ve her aşamada müşteriyi bilgilendiren titiz çalışmalarına birebir şahit olan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.
searchengine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp hocamla 4 senedir tanışırız. Özellikle kendi ajans müşterilerim için en az parçaa parça 3-4 kere hizmet almışımdır.

Her defasında beni yanıltmadı ve hizmetini hep fazla fazla verdi. Bu profesyonel adamdan herkes faydalanmalı.
thes3hzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu tasarımını bir kaç gündür birlikte hazırlıyoruz. Bir yandan da tasarımın ötesinde içerikleri inceleyip tasarım kurgusu için de ciddi emek sarfettik. Bu kadar kapsamlı bir çalışma ben ilk defa görüyorum. Keşke Eyüp hocam referansları konuda paylaşma şansı olsa ama bilinen bir çok marka olduğu için paylaşamıyor. Konu tasarımı yaparken hizmet almaya ikna oldum resmen
IWS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp ile 2 senedir çalışıyoruz. Bir çok projemin marka çalışmasını yaparken kendisinden destek alıyorum. Basın konusunda uzun süredir hizmet veriyor ancak forumda ilanı yoktu. Referanslarının bir çoğunu biliyorum. Bilmediklerimi de inceleme şansım oldu. Bilinen ve büyük markalar mevcut. Piyasanın çok çok altında bir fiyat talep ediyor. Sonuçlar tek kelime ile mükemmel.
Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp bey ile harika bir çalışma yaptık.

Sadece şunu söylemek istiyorum, işinin ehli birisi ve kesinlikle pişman olmazsınız.
Gkc Technology adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp hocam ile yeni tanıştık ve bir çalışma gerçekleştirdik. Hızlı bir süreç oldu ve beklenenin üstünde bir çalışma ile karşı karşıya bıraktı bizi. Tamamen profosyenel şekilde süreci yönettiği için ve tüm sorularıma anlık cevap verdiği için ayrıca teşekkür ederim. Biz hizmetten çok memnun kaldık ve düzenli olarak çalışmayı düşünüyoruz. Herşey için Tekrar Teşekkürler. Şüphe eden var ise kesinlikle şüphe etmesin kesinlikle işinin ehli birisi.
ayberq58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamız bitti, Eyüp hocamin ve ekibinin ellerine sağlık, Süreç boyu net ilerledik, sonucunda guzel yansılmalar alıp raporumuzu da teslim aldık. Etkileşimler gayet güzel, Buradan da ayrı teşekkür etmek istiyorum
Teknodunyaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamız bitti raporu tarafımıza sundular. Çalışma ayrı güzel raporlama ayrı güzel. Ellerine sağlık Eyüp Bey'in harika bir çalışma oldu. Sitede iş yapan ender insanlardan teşekkür ederim.
nurettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptık güzel sonuçlar aldık.
Teşekkürler.
ramco1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkanıza yaslanın, kendinizi Eyüp beye bırakın gerisini o halleder. Ne zaman arasanız yazsanız ulaşırsınız. Biz harika bir çalışma yaptık güzel de etkileşim aldık. İlk fırsatta gene çalışacağız
baranos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu alabileceğiniz buradaki en iyi hizmet, hizmetin yanında Eyüp Beyle tanışmaktan mutluluk duydum daha birlikte çok iş yapacağız gibi duruyor.
Güvenle, rahatlıkla alabilirsiniz, teşekkürler.
Tostik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geri dönüşler güzel, hayrlı işler kolay gelsin (takip)
tugbacepni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmamız tamamlandı. İlk rapor elime ulaştı. Şirket olarak çalışmadan çok memnun kaldık. Şimdi 2. çalışmayı yapacağız kendisiyle. Teşekkürlerimi iletiyorum.
EDerdiyok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika bir çalışma oldu, düşünenlere tavsiye ederim
The_Myte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındı. Rapor teslim edildi. Hızlı ve güzel bir çalışma oldu..
Beklediğimden daha iyi performans aldık.
Yönlendirilmesi güzel, tavsiye ederim.
teşekkürler.
TunahanAsilturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp bey ile çalışmak gerçekten çok mutluluk verici, sabrı, nezaketi sıkılmadan her soruya cevap vermesi. Çalıştığım şirketten dolayı süreci biraz uzatmış olsak bile Eyüp bey anlayış ile her zaman bizi bekledi. Tekrar çalışma dileği ile. A++
bhdbtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyüp beyden hizmet alındı ve şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli PR hizmetini gördüm. Teşekkür ederim. İstisnasız mutlaka PR konusunda tek adres Eyüp bey.
mertege adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu okuyunca arkadaşımın bu arayışına çözüm olacağını düşündüm tavsiye ettim, çalışma sonuçları ve raporlar muazzam kesinlikle herkese tavsiye ederim. Eyüp hocam advertorial 'in şifresini çözmüş, çalışmaları gerçekten başarılı konuyu 3-5 siteden haber yayınlatmak olarak algılamayın kesinlikle tam kapsamlı pr çalışması.
searchengine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobilya markamız için basın PR hizmeti aldık. Yine çok memnun kaldık ve etkili bir çalışma oldu. Yakında diğer çalıştığım mobilya markaları içinde hizmet alacağım.