zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size ulaşamadıkları için borcunuz sürekli katlanabilir, Aradan geçen 3-5 sene belkide 200 liralık borcunuzu 2.000 liraya çıkartabilir, bu seferde eşimi, ailemi yada bir yakınıma neden ulaşamadınız diyebilirsin.

Onlar haksız kazanç elde etmemek için size bir şekilde ulaşmışlar tebrik ederim, siz veri ihlali adıyla dava açmak niyetine girip haksız kazanç elde etmek istemişsiniz, Umarım Düşünceleriniz Değişir.

Bir millet zenginliğiyle değil, Ahlak değeriyle ölçülür. M.Kemal ATATÜRK
Benim paradan puldan yana hiçbir sıkıntım yok merak etmeyin hocam. Ahlak değerinden bahsediyorsak da paranın peşine düşüp çevreme beni ihbar edenler ben değilim onlar. Turkcell hisseniz mi var nedir bilemedim ama bana 4000 lira ceza gelseydi benim için daha iyiydi. Yazdıklarınızla anlatmak istediğiniz şey tam ters şeyler.