Merhaba,
Turkcell avukatları 220 lira ödenmemiş için çevremi arayıp borcu var diye bildiriyorlarmış. Milleti arayacağına beni arayıp hatırlatsa zaten ödemiş olurduk. O numarayı whatsapp için kullandığımdan hattı tamamen unutmuşum. Yapılan amatörce işe bakın. Sırf eğlencesine gidip dava edesim var şunları. Bir kez olsun beni aramadan nasıl gidip dayımı vs arayabilirler. Bu konu veri ihlaline giriyor mu? Bir dava açsak akibeti ne olur?
İyi forumlar.
Size ulaşamadıkları için borcunuz sürekli katlanabilir, Aradan geçen 3-5 sene belkide 200 liralık borcunuzu 2.000 liraya çıkartabilir, bu seferde eşimi, ailemi yada bir yakınıma neden ulaşamadınız diyebilirsin.
Onlar haksız kazanç elde etmemek için size bir şekilde ulaşmışlar tebrik ederim, siz veri ihlali adıyla dava açmak niyetine girip haksız kazanç elde etmek istemişsiniz, Umarım Düşünceleriniz Değişir.
Bir millet zenginliğiyle değil, Ahlak değeriyle ölçülür. M.Kemal ATATÜRK