EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ben zamanında eklentileri sizden alıyordum, ticaret etiklerine uymadığınız için sizden almayı bırakıp kendim aldım. Ki şu konunuzla da bunu belli ettiniz.

Şimdi demişsiniz ki ben hizmet ile birlikte satıp kılıfına uyduruyorum. Bu eklentiyi bana kurdunuz sadece, hizmet nerede? Sadece kurulum yapıldı

Anlamadığınız nokta şu, biz bu gemide hep beraberiz. Hep beraber ekmek yiyoruz, batarsak hep birlikte batarız, çıkarsak hep birlikte çıkarız.

Konuyu farklı yere çeken ben değilim, bu konuyu açarak sizsiniz.

@Nookta; hocam hiç bir eklentinin kimsede satış yetkisi yoktur, olamaz da. Arkadışımız kılıfına uydurduğunu düşünüyor ama aslında bakıldığında oda kılıfına uyduramıyor.

Daha fazla uzatmak istemiyorum @Uyumsuz; hocam, Allah bol bereketli kazançlar versin.
Ticaret etiğini siz mi öğretiyorsunuz? Güldüm. Sattığınız ürünün arkasında durabilecek kapasitede olmadığınız için mağdur oldum. Gelip burda ticaret ahlakından bahsetmeyin.

@Uyumsuz; arkadaş gayet iyi bir noktaya değinmiş. Etik kaygısı olduğundan değil halihazırda hizmet verdiği müşterilerine sıkıntı çıkarmamak için bu hizmeti kitabına uydurmaya çalışıyor anladığım kadarıyla.