Hocam vatan sevgisi imandan gelir lafı seni neden rahatsız ediyor ? Bölücülük yaptığım yok onu git bölücülük yapanlara söyle. Herkes ahlak sahibi olabilir ama herkes edep sahibi olamaz. Ben kafamda bir kimlik yaratmadım Rabbimin dediği, söylediği kimlikte yaşamaya çalışıyorum. Gayet de saygılıyım karşı tarafa karşı 1 tane hakaretim yoktur bu forumda ama benim değerlerime hakaret eden çok kişi oldu ceza dahi almadı. Ben kendime saygı beklediğim kadar saygı gösteriyorum emin olabilirsin. Kimsenin de benimle aynı görüşte olması için mücadele etmiyorum ama hakkı söylemede geri durmadım durmamda her mümin gibi.
İlk 3 cümle tam bir avam ağzı. Bu tür şeyleri bana yapma lütfen. Git onu eğitim seviyesi düşük cahil insanlar üstünde uygula. Onlar korkup geri çekilirler hemen çünkü.
Bölücülük yapıyorsun çünkü senin gibi düşünmeyen davranmayan insanları hedef gösteriyorsun. Bak çok basit sorum var. Sen lgbt biriyle birlikte mi oluyorsun? Hayır demi. Sana bir zararı var mı? Hayır. O zaman banane demelisin dostum. Benim rabbim bunu diyor diyo. O kişiye ne?? Hindistanlı gelip sana burada kesemezsin ineği dediği zaman ne diyeceksin? O da haklı bu kafada. Her insan kendinden sorumludur. Din, kişiyle yaratıcı arasındadır. Ama siz araya girip o böyle yaşamalı bu böyle yaşamalı diyorsunuz. Hayırdır Allah mı oldunuz ki kul ile yaratıcı arasına girme haddini kendinizde buluyorsunuz.
"Rabbimin dediği, söylediği kimlikte yaşamaya çalışıyorum " ee sen böyle yaşıyorsun diye diğer insanlar böyle yaşamak zorunda mı?