Tuneskit Ekran Kaydedici , ekrandan, mikrofondan veya web kamerasından video ve ses kaydetmenizi sağlar. Bununla birlikte, ekran videosunu sesle birlikte kaydedebilir veya hatta sesi kapatabilirsiniz. Ayrıca, sistem sesini veya mikrofon sesini veya her ikisini aynı anda yalnızca ses yakalayabilirsiniz. Ayrıca
Tuneskit Ekran Kaydedici , MP4, M4V, MOV, MKV, WMV, MPEG, 3GP, WebM, 4K HD videolar gibi birçok formatta kayıtları bilgisayara kaydetmenize olanak sağlar; MP3, M4A, M4B, AAC, FLAC, WAV ve diğerleri.
Ana Özellikler:- Görüntülü aramalar, YouTube videoları, çevrimiçi videolar, bilgisayar oyunları, uygulama eğitimleri vb. gibi PC'nizde oynatılan herhangi bir videoyu yakalamanıza olanak tanır.
- Ekran videosunu ve sesini ayrı ayrı veya aynı anda kaydetmek için kullanabilirsiniz.
- Bu araç, bir ekran görüntüsü aracı olarak iyi çalışır, yüksek çözünürlüklü kayıtlar verir
- Kaydedilecek alanları ayarlamak veya yakalama alanının boyutunu gereksinimlerinize göre ayarlamak gibi tercihlerinize izin verilir.
- Ayrıca, kendi klavye kısayollarınızı özelleştirmenize, bir filigran eklemenize ve imlecinizi veya tıklamalarınızı farklı ilginç simgelerle vurgulamanıza olanak tanır.
- Tuneskit Ekran Kaydedici, ekranı kaydetme ve MP4, M4V, MOV, MKV, WMV, MPEG, vb. Gibi herhangi bir formatta kaydetme özelliğine sahiptir.
- Kayıttan sonra video veya ses kayıt kliplerini kolayca düzenleyerek memnun kalmadığınız kısımları ortadan kaldırabilirsiniz.
Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 7, 8/8.1, 10 ve 11(32-bit ve 64-bit)
Fiyat: 49,95 $/Ömür Boyu
Tuneskit Ekran Kaydedici lisans anahtarını ücretsiz olarak nasıl edinebilirim?
Adım 1. 1.1.0 sürümü için hediye yükleyiciyi buradan indirin:
TunesKit_Screen_Recorder_v1.1.0.exe 
Adım 2. Yazılımı kaydetmek için, ana program penceresinden MENÜ -> Kaydol'a gidin, aşağıya e-postanızı ve ücretsiz lisans anahtarınızı girin ve ardından Kaydol düğmesine tıklayın:
Lisans kodu: 15079b12b9480f1a7213af642396ff1cc1ad0ffd98
Not: aktivasyon numarası: 1000