Script güzel gözüküyor hocam gerçekten çok hoş. Mesela online ödeme konusunda Paytr, Shopier gibi ödeme yöntemleri ile değilde daha basit olacak şekilde IBAN bilgisi bırakırsınız Havale/EFT ile yatır veya aynı şekilde Papara no bırakırsınız Papara ile yatır butonu vs olur ardından müşteri IBANA parayı gönderince sitede ödeme bildirimi yapması için bir alan olur vs. demek istediğimi anladınız. Şöyle de olabilir kişi alacağı ürünün tüm detaylarını site üzerinden öğrenir ödemeyi de sitedeki hesap bilgisine EFT ile yapar ve tek yapması gereken wpden bunu bildirmek olur sizde ürünü gönderirsiniz. Böylelikle wp üzerinden çok muhatap olmazsınız insanlara gereksiz sorularla vs.
Biraz uzun bir yazı oldu ama fikir olması açısından aklımdakileri yazdım. Belki bu dediklerimin hepsini zamanında düşünüp vazgeçmişte olabilirsiniz yine de yazayım dedim.
Öncelikler vakiy ayırıp konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam scriptte farklı paketler yapmayı düşünüyorum herkesin bütçesine uygun bu şuan ilk paket olarak online ödeme anında alışveriş olmicak site sahibi ile iletişime geçilip alışveriş yapılacak diye planladım projeyi kafamda anca dediğiniz gibi eft havale veya papara bilgisi bırakıp ödeme bildirimi alanı yapabilirim bunu göz önünde bulunduracağım tekrardan teşekkür ederim yorumunuz ve öneriniz için 😇