Serhat07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılan aleni bir d*landırıcılık değil yani, d*landırıcı diyemezsiniz satıcılar için @Report;
Reportu bu şekilde yapamazsınız forum kurallarını okumanızda fayda var. Konunun üzerindeki uyarı butonuna tıklayabilirsiniz.
Teşekkürler, böyle bir üslupla konu açan birisinden hizmet alacağımı düşünmüyorum.
Size hizmet vereceğimi nereden çıkardınız?
EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem bu kadar biliyorsunuz bu işi aslında hiç bir lisansın sizde satış yetkisi olmadığını bilmiyor musunuz?
Bu konuda emin olun sizden daha fazla bilgim var. Yeni değilim eskiyim. Hizmeti nasıl vereceğimi biliyorum.
EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin öyledir 👍
Evet öyle. En azından saman altından su yürütmüyorum...
Konuyu düzeltip kendi konu linkini silmiş. R10 çok garip yer çoook.
Rahatsız olduğunuzu bildirdiğiniz için kaldırdım ve açıklamasını yaptım. Şimdi konudan uzaklaşabilirsiniz.
Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet derken konunuzdaki rakamlar başkasından alınan lisanslar için kurulum hizmeti mi?
Kurulum ve basit ayarlar için hizmettir daha önceleri kurulum veriliyordu ama sonradan hizmet şekli değişti. Bunu inkar etmiyorum.
Bu konuyu açan kişinin eskiden lisans satışı gerçekleştirdiği gerçeği beni daha çok üzdü, sizi de üzdü mü hocam @EKA Reklam; ?
Hocam istediğiniz kadar yazabilirsiniz konuyu farklı yönlenere çekebilirsiniz hiç sorun değil. Yapılan şeyleri inkar etmiyorum. Konuda sadece doğru olan lisansı nasıl alabileceeğini anlattım almak almamak size kalmış iyi forumlar.