Hocam öncelikle geçmiş olsun, fotoğraf atabilir misiniz? Yakın zamanda park ederken başka bir arabaya sürtmüştüm hafif bir göçük ve boya kalkması olmasına rağmen sanayide 450tl'ye yaptırmıştım. Siz de resim atarsanız yorum yapabilirim.
Hocam sağolun fotoğraf o anda gelmedi aklıma akşamda oldu eve geldim
Bende baya özeniyordum. Aracı pırıl pırıl kapının önüne bırakıyordum.
Ortalama 2-3 ayda 1 ya biri çarpıyor ya biri çiziyor. En sonunda bıktım ve bıraktım kendi haline .
Anladım ki araçtan önce semti değiştirmem gerekiyormuş. Ülke aptal kaynıyor. Haliyle artık pek takılmıyorum.
Kalabalık bir semt'de park yeri şart . Babam,Kardeşim,Benim 3 aracımız var evin önünde sürekli başlarına bela geliyor artık bıktık
Ülke aptal kaynıyor kelimesine o kadar çok katılıyorum ki ne durdan ne sustan hiç birşeyden anlamıyorlar yeminle bulunduğum yerdeki suriyiler daha iyi çocukları çok ama haylaz değil insan tedirgin olmuyor.
Kaskolarda mini onarım diye birşey var kaskonuz delinmiyor sigortacınızla görüşün
yarın hemen kasko belgelerine bakacağım ve kaskoyu arıyacağım bilgi için çok teşekkür ederim hocam hiç aklıma gelmedi ama siz deyince böyle bir bilgiyi bir yerde okumuştum gibi geliyor inşallah benim kaskoda da vardır.