Arkadaşlar selam. Uzun bir süredir wordpress ile site geliştirme konusunda kendimi geliştiriyorum,ve bir süre sonra artık ben tamamım dedim ve müşteri arayşına koyuldum.
İlk gün firma rehberi siteler tarafından web sitesi olmayan yaklaşık 30 firmaya mail gönderdim (spama düşmeyim diye 30 taneden fazla atmadım) Maalesef tekinden dahi dönüş alamadım. Ertesi gün facebook üzerinden sohbet/işveren vs. gruplara girdim ve firma sahipleri ile oradan iletişime geçtim ancak yine dönüş alamadım. Wordpressi ilk tamamen öğrendiğimde ise direkt sokağa çıkıp dükkan dükkan dolaşmıştım web sitesi ister misiniz diye ancak yine şans yüzüme gülmemişti.
Değerli form üyesi arkadaşlarım, kimse yöntemini paylaşıp kendine rakip sektörde yeni bir eleman edinmek istemez ancak en azından şu sorularıma cevap verin lütfen

Sizce gittiğim yol doğru mu arkadaşlar böyle devam etsem er yada geç müşteri edinebilir miyim?
Eğer yolum yanlış ise nasıl bir yol izlemem gerek?

iyi formlar herkese (böyle konu açmak yasak ise form yetkililerinden özür diliyor konumun silinmesini talep ediyorum)