jairo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğim ip bloğuna bağlı Tr lokasyon,Ipv6 paylaşımsız,ıp : port :user: pass şeklinde olacak,user-pass random olacak ve patlamayacak IPv6 hizmeti alınacaktır.

Detay : Google hesabı oluşturma işi yapmaktayım.Proxyleri bir defa kullanıp bir daha trafik yapmamak üzere hesabı açıp bırakmıyorum.Ara ara o proxyden üretilmiş hesap ile trafik yapıyorum.(Gmail,adwords,bazı Ipv6ya açık internet siteleri...)Daha önce 6 farklı proxy sağlayıcısı arkadaş ile çalıştım.En başından beri proxylerimin patlaması olayıyla karşı karşıyayım.1 aylık diye alıyorum,proxyleri giriyorum,haftada bir proxyler sıfırlanıyor ve her hafta benim yaklaşık 500adet hesapta proxy değiştirmem gerekiyor.En başından beri bahsi geçen proxy sağlayıcısı arkadaşlara bu durumu belirttim.Hocam amatördür onlar vs gibi şeyler söylediler ve yine aynı konum.Haftada 1 proxy değiştirme olayı.Her hesaba ayrı ayrı proxyler girilmektedir.Şu ana kadar kimseye negatif rating vermedim.Ancak bu durum cidden canımı sıkmaya başladı.Bu problemi çözecek,bana ihtiyaçlarım doğrultusunda hizmet sağlayacak bilgili proxy satıcısı arkadaşlar aramaktayım.

Forum Dışı iletişim WHATSAPP
Whatsapp ' dan yazılmıştır hocam