Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amazon ile avrupaya satilabilecek bir ürün mu, yurtdisi satabilir miyiz?

Hepsini satamayız endonezyadan getirilip yaptırılan yüksek kâr marjı olan ürünleri satabiliriz sadece. Ürün çeşidi çok değil az ve öz, yıllarca yönettiğim e-ticaret sitelerinden yaptığım analizlerle
Minimum şikayet
Maksimum kazanç
Minimum iade talebi
Kolay tedarik
Rahat satış
Rakipsiz ürünler

Bu deneyimlerin hepsini bu projede topladım ve 8 aydır üzerinde çalışıyorum şu an temmuz ayı içerisinde şirket hesabına gelecek para

50K+
Benim kredi ve genel gider ödemeleri 22K
Son parti ürünü kartla almıştım 8K
Kalan net: 20K+

Geçen ay bir yatırımcı katılmış olsaydı mesela 20 nin yarısı benim yarısı onun şeklinde kişi başı 10K paylaşılmayacaktı
Yatırımcıdan alınan para ile borçlar kapatılacağı için kalan net 20K dan fazla olacaktı bu durumda

Kalan para paylaşıldıktan sonra sadece belli ürünler azalmaya başlarsa cuzi miktarlarda işin devamlılığı için yarı yarıya kazandığımız paradan ortaya atarak mal alınması gerekecek. Zaten Kâr marjlarını belirttim %100 ün çok üzerinde ve iş sürekli gelişmekte, ama ben yatırımcı bulup borçları hafifletemezsem iş gelişmeye devam etmeyebilir, gerileyebilir.

Ben diğer proje ilanları gibi işin sadece artılarını yazarak para almaya çalışma modunda değilim, işin gerekliliklerini zorluklarını bulunduğu durumu ve ben tek başıma yürütmeye devam edersem zor duruma gireceğini dürüstçe belirtiyorum. İsteyen katılır para kazanır demiyorum, isteyen katılır beni kurtarır ayrıca para da kazanır. Amacım kimseye para kazandırmak değil, önce işi kurtarıp ilerlemesini sağlamak, işin akışında zaten kazanılan para var, yarısı da yatırımcının olacak