Site adresi Alıcılara verilecek
Sitenin aylık getirisi: Trenydol satışları eklenmiştir resim olarak siteden hit durumu ve satış yok
Sitenin açılış tarihi: Ocak 2022
DA / PA Değerleri:-
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kupa Bardak
Günlük hit sayısı: -
Ziyaretçi kaynağı: yok
Domainin yaşı: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı:yok
Merhaba Arkadaşlar 19 Ocak 2022 Tarihinde atıldıgım sublimasyon kupa işine veda ediyorum. Gerek işlerin yogunlugu gerekte uğraşmak istemediğim bir sektör olduğu için veda etme kararı aldım.
Satışlarımın hemen hemen hepsi trendyol üzerinden yapıldı. çiçeksepeti de var onun resimlerini eklemiyorum yaklaşık 30 40 adet bardakta orada sattım. Fakat agırlıklı olarak trendyol üzerinden satışlarım var.
Çok şükür ocak ayının sonundan beridir trendyol üzerinden 321 adet ürün sattım. Ahım şahım reklam vermedim öyle hediye reklamlara işi yürüttüm.
ŞİMDİYE KADARKİ YAPTIGIM CİRO :
Alacak arkadaşa ne vereceğim :
1 adet epson l810 yazıcı : 2. El aldım bende
https://www.hepsiburada.com/epson-l8...B&gclsrc=aw.ds
1 adet freesub 3d baskı makinesi Sıfır aldım Belgeleri mevcut ocak ayında ALINDI FATURASI DURMAKTA 5 AYLIK CİHAZ :
https://www.teknofinal.com/3d-kupa-b...baski-makinesi
15 adet ithal beyaz kupa (1 tanesi 19tl ortalama)
4 sihirli kupa adet (29 tl ortalama)
3 adet gold kupa (adet 30tl ortalama )
25 adet falanda strafor kupa kutusu (adet 5 tl ortalama)
com uzantılı marka tescili olan domain .
Artı olarak markamın marka tescili mevcut. İzmir yakınlarında olan arkadaşlar için markayı da devir edebilirim trendyolda kimse buyboxa giremiyor en büyük artısı bu oldu.
Yapacaklarınız şunlar trendyol mağazası açacaksınız. Ben size ürünlerim için izin vereceğim ekleyeceksiniz (yorumlu yıldızlı ürünler hergün reklamsız satış oluyor ) ben daha sonra üründen çıkacağım. Yani bütün ürünleri kendi mağazanıza alacaksınız.
ürün deyip geçmeyin arkadaşlar bu yorum yıldızları alana kadar neler çektim.
Daha sonra bütün tasarımların psd sini ileteğim sipariş geldikçe basar verirsiniz.
Benim mağazamda toplam 139 ürün var şuanda .
Az çok işi bilen bir arkadaş alması gerekli phosothop vs bilirse onun için iyi olur onları öğretmek için uğraşmam bilginiz olsun.
iş hakkında bilgi veririm destek olurum ama program kullanma vs öğretemem ona göre dönüş sağlayın . işin tekniğini nasıl yapıldıgını tabiki anlaatcağım.
satma sebebim dediğim gibi başka işlerim var emek isteyen bir iş ilgi isteyen bir iş sıkıldım artık. Geliri artmakta yavaş yavaş .
mağaza devri olmadıgı için sizin magzanıza izin vereceğim ürünleri ekleyeceksiniz ben çıkacagım üründen. Şuanda tatil modunda mağaza.
Trednyol gelir satış raporlarını bırakıyorum aşşaıya ciddi arkadaşalr pm atabilir
üstüne düşerseniz ekmek kapısıdır bilginiz olsun.
Yaptığım ticaretin tam detaylarını ve incelikllerini alacak arkadaşa aktaracagım. Aslında şuanda üzerine düşsem 2 katına bile çıkar ama uğraşmak istemiyorum. Ufak Defek tüyolar vs hepsini anlatacağım. Burada kabaca anlatıyorum bilginiz olsun
Trendyolda mağaza açıp ürünleri sıralamaya sokmak zulüm zaten kupa kategorisi rekabeti olan bir kategori. Bu zamanda bu kadar nasıl satış yaptım neler yaptım tek tek anlatacagım. uğraşabilirim zamanım var ek gelir olsun derseniz buyrun.
TOPLAM FİYAT HERŞEY DAHİL 10.000 tl