blackbears adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, dolar 21 TL mi oldu? Clickbait başlık neden açıyorsunuz?
Serhat07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul da 16 milyon nüfus var, bunun 2 milyonu yaşıyor, kalan 14 milyonu ise o 2 milyon yaşasın diye hizmet veriyor. Gelir eşitsizliğine bak vay arkadaş
EmrPce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 a özel 4-5 milyon indirim var galiba
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatı çok uygun geldi bir bit enigi olabilir zira geçen ben böyle bir evi 3 milyon Euro kapora cwrdim 50 bin mark ile aldım
blackbears adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman sıcak fırsatlar kategorisinde olmalıydı
BurakCny adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel fiyat hayırlı satışlar 850 bin usd olursa ortağımla değerlendiricem. kat mülkiyeti ve tapu bilgilerini öm alabilirsem sevinirim.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sarıyer semtini severim. bu ev 1 yıl önce en fazla 7-8 milyon TL dir tahminimce.en güzel beğendim
Hocam komik bir anısı var evin fiyatı hep 1M$ olarak yazıldı ama bir ara dolar 6 TL idi 1 yıl önce değildir
Neyse anlaştı arkadaş hatta çok bilindik bir sunucu ile adam parayı verecek tak bir anda hatırlar mısınız bilmiyorum cuma günü bir şeyler oldu
pazartesi dolar 2 TL arttı hiç unutmuyorum
Adam aradı dedi ya 1 milyon 6 dan 8'e çıktı dedi ne yapacağız dedik 1m$ hala 1m$öyle anlaşamadık

Başka bir anlaşmada yine dolar 10TL'den bir anda 11.5 zorladı 1 haftada yani hep böyle böyle ev fiyatları 2-3 katına çıktı
Şimdi evin fiyatı 17.4 milyon yapıyor yine 1m$ tabi aynı ev 1m$ idi 1 yıl önce ama 6m

Bu yüzden artık ev sahiplerine de kiracılarına da kızamıyorum

Yakın arkadaşımın evi kirada kendi de kirada başka semtte oturuyor aldığı kira 2000 TL tuttuğu evde 2000 TL
şimdi oturduğu adam 2500 yapacak ee o da mecburen kendi evini 2500 yapacak yoksa eksi de kalıyor

böyle çıkmaz bir sokak

insanlarımız fırsatçı vs ama sadece onların elinde olan bir şey değil fırsatçı olmasanda kurunun yanında yaş oluyorsun hayatta kalmak için