Adsense hikayem kategorisinde bir kişi tarafından açılan konuda adsense arbitrajla ilgili açılan konuda sanki konuyu engelliyormuşum veya laf atıyormuşum gibi bir intiba bırakılmıştır.

Konuda bu yönde bir niyetim bulunmamakta olup, konuyu açan şahsın "yıllardır bu işi yapıyorum" şeklinde bıraktığı intibayı ispatlamaya davet ettim. Daha sonra forumda zaman zaman yaşanan linç kültürüyle böyle saçma sapan bir durumla karşı karşıya kalmam hoş olmadı. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir, böyle şov yapmakla veya süslü cümlelerle olmuyor bu işler, dolayısıyla konudaki tüm mesajlarımı sildim. Her şerde bir hayır vardır misali bu vesiliyle forumda okuduğunu anlamayan ve tutarsız kişileri tespit edip engelleme fırsatı çıkıyor, bu nedenle mutluyum.

Forumda olta at nasıl olsa birkaç balık gelir şeklinde bu tarz konu açanlar foruma zarar vermektedir, bu konuda dikkatli olmanızı öneririm. Forumda bir şeyler paylaşmak isteyen üstü kapalı değil, açıkça paylaşır herkes faydalanır.

Forumda birçok kişi kısa pantolanla dolaşırken adsense kazancı sağlıyordum. Adwords Türkiye'ye ilk geldiğinde herhalde ilk reklam verenlerden birisiyimdir. Daha sonra yoğunluğum dolayısıyla sadece hobi amaçlı bu konularla ilgilenmekteyim. Dolayısıyla adsense-adwords konusunda oldukça tecrübeliyim.

Teşekkürler.