1 ay önce falan bir sürücü kursuna kayıt oldum ilk direksiyon dersime girdim ve hoca o kadar asabiydi ki stresten dakika başı hata yapmaya başladım ve 2. gün devam etmeme kararı aldım aradılar açmadım bi süre sonra bana şu tarihte sınavınız var parayı ödeyip gireceksiniz diye mesaj yollamışlar parayı ödemedim sokmasınlar sınava dedim ama ödememe rağmen sokmuşlar ve sınavdan otomatik kaldım girmediğim için (girsem de kalırdım ders görmedim) sonra yine bugün mesaj geldi yeni sınava kayıt etmişler beni bugün dedim ben devam etmek istemiyorum ve parayı ödememe rağmen ve ders almama rağmen nasıl sınava kayıt ediyorsunuz vs neyse kurs ücretini ödemek zorundasınız biz eğitimcilere para ödüyoruz siz ders almasanız da vs dedi sanmıyorum ben gitmedim derste almadım zaten bu belli bir şey niye veresiniz ki para eğitimciye ders vermemiş bir şey yapmamış neyse bir de kapladığım kontenjan ücreti vs gibi bir şey yazmış bana onu ödiyecekmişim o ne oluyor bilmiyorum yarın gidip onu da sorucam bunların hiçbirini ödemeyi düşünmüyorum gerçi ne bi kağıt imzaladık ne bir şey yaptık başlangıçta sözlü anlaştık kaydımı yaptı o kadar ödeme yapmadan da kayıdı silmem başka yere kayıt olamazsınız hata verir diyor sizce ne yapmalıyım