Mylive21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerine emeğine sağlık hocam benim için bir motive oldu.
teşekkür ederim üstat
zorolan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üretken olmanı, çabanı, pazarlamaya verdiğin önemi(yöntem hariç) ve çok kez denk geldiğim için söylüyorum; okumaya teşvik etmeni taktir ediyorum. En önemlisi işine bu denli değer verip yoğunlaşmana hayranım.

Eleştirim ise;

Ölümcül yöntem, kurnaz teknik gibi ifadelerine ve bayilik modeli olmayan, yani satış izni olmayan -bildiğim kadarıyla- lisans satışlarınadır. Yanılıyorsam affola.

Bu ifadeleri kendi adıma eleştiriyorum. Benim gibi bu tarz pazarlama tekniklerine sıcak bakmayanlar vardır muhtemelen. Daha genel, kapsayıcı bir dil "bana göre" daha iyi olurdu.

Başarılarının devamını dilerim.
öncelikle teşekkür ederim hocam.

açıkcası 1.5 yıl içerisinde eleştirdiğiniz ve takdir ettiğiniz tüm yolları aslında test ettim.
özellikle satış metinlerinde çok mütevazi ve kapsayıcı tümcelerin heyecan uyandırmadığını fark ettim.
nitekim duygu yüklü tümcelerin de hassas bir ayarı olduğunu yakın zamanda öğrendim. dediğiniz gibi aşırıya kaçıldığında antipatik oluyor.

satış metinlerinin haricinde, bayilik modelinde yaptığım pazarlamanın çok verimli sonuçlar verdiğini düşünüyorum.
yaklaşık 1 yıl önce ortaya attığım bu modeli bugün bile uygulayarak kazanç sağlayan arkadaşların sayısı da günden güne artıyor

evet belirttiğiniz gibi bunların resmi olarak satış izni yok. nitekim kendi deneyimlerime göre şirketlerin buna göz yumduğunu söyleyebilirim.
unlimited seçeneği gerçek anlamda şirketlerin ürününü piyasaya yaymak için kullandığı bir pazarlama yöntemi.
o yüzden benim yaptığım sadece buradaki açığı değerlendirmekti.

son olarak pazarlamaya herkesin önem vermesi gerektiğini düşünüyorum.
aslında pazarlama ve reklam paslı bir demiri cilalayıp altın olarak satmak değil.
eldeki ürün veya hizmeti hedef pazarın en iyi anlayacağı şekilde tanımlamaktır.

kısacası evet hatalarla birlikte öğrenmeye devam ediyoruz
önerilerinizi de aklımın bir köşesine yazdım. benim için çok değerliler üstat sağolun